AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars

Zobraziť katalóg
Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars
4,6 7 hodnotení
Elektrická zubná kefka oscilačná, 7600 kmitov/min, počet režimov: 2, časovač, tlakový senzor a 3D čistenie, počet náhradných hlavíc: 2ks, s mobilnou aplikáciou – rotačná, 7600 kmitov/min, počet režimov 1, časovač a 3D čistenie, počet náhradných hlavíc 2ks
Kód:  ORAEK135 Produktové číslo:  4210201304135

Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars

Kúpte si praktickú rodinnú súpravu Oral-B na čistenie zubov. Balenie obsahuje elektrickú zubnú kefku Oral-B Pro 500 a detskú elektrickú kefku Vitality Star Wars. Potešte nielen seba, ale aj svoje dieťa. Elektrická zubná kefka odstraňuje viac zubného povlaku v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou. Zuby sú potom dokonale vyčistené a ďasná jemne a šetrne masírované. Oral-B je zubnými lekármi najpoužívanejšiaznačka zubných kefiek na svete. Ak sa vám kefka vybije, stačí ju jednoducho vložiť na nabíjací stojan. Súčasťou balenia sú aj 2 náhradné hlavice.

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars

  • Elektrické zubné kefky odstraňujú viac zubného povlaku v porovnaní s bežnou manuálnou zubnou kefkou
  • Zuby sú dokonale vyčistené a ďasná jemne a šetrne masírované
  • Balenie obsahuje elektrickú zubnú kefku Oral-B Pro 500 a detskú elektrickú kefku Vitality Star Wars
  • Hlavica kefiek osciluje, rotuje a pulzuje, čím narúša a odstraňuje zubný povlak
  • Súčasťou je praktický 2-minútový časovač
  • Súčasťou balenia sú aj 2 náhradné hlavice

Elektrická kefka Oral-B Pro 500

Elektrická zubná kefka Oral-B Pro 500 disponuje kefkovitou hlavicou CrossAction s dizajnom inšpirovaným profesionálnymi nástrojmi na čistenie zubov. Vlákna čistiacej hlavice sú uložené pod uhlom 16°, takže obklopí každý jednotlivý zub a zabezpečí perfektné vyčistenie aj zle dostupných miest. Vďaka 3D technológii hlavica osciluje, rotuje a pulzuje, čím narúša a odstraňuje zubný povlak.Kefka je navyše vybavená praktickým 2-minútovým časovačom, ktorý vás upozorní každých 30 sekúnd, kedy je vhodná doba sa presunúť na inú časť dutiny.

Elektrická kefka Vitality Star Wars pre deti

Elektrická zubná kefka Vitality je vhodná pre deti od 3 rokov. Motívy z rozprávky Príbeh hračiek potešia každého chlapca. Kefka má oscilačno-rotačnú technológiu a extra mäkké vlákna kefkovitej hlavice. 2D systém a 7 600 oscilácií za minútu šetrne a účinne odstraňuje zubný povlak. Naviac má unikátny režim jemného čistenia, takže je o detské zúbky krásne postarané. Praktická akumulátorová batéria v rukoväti vydržíaž 5 dní. O správny čas čistenia sa postará praktický 2-minútový časovač. Kefka je navyše doplnená o zdarma dostupnú aplikáciu Disney Magic Timer, ktorá vám ponúka zábavnú formu merania doby čistenia a rôzne zábavné štatistiky.K dispozícii sú aj 4 samolepky s motívmi Hviezdnych vojen, s ktorými si deti môžu vylepšiť rukoväť presne podľa svojich predstáv.


Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Určenie
Pre dospelých, Pre deti Hotovo!
Počet pohybov/min
7 600 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Podľa radu

Rad
Oral B Pro, Oral B pre deti Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
2 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
2 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Pro + Vitality Star Wars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Pro + Vitality Star Wars. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Pro 500 + Vitality Star Wars.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií