AD květen univerzal AD 1. týden květen

Oral-B PRO 600 Sensitive

Zobraziť katalóg
Oral-B PRO 600 Sensitive
5 1 hodnotení
Elektrická zubná kefka 3D systém (7.600 oscilácií a 20.000 pulzov za minútu), 1 čistiaci program, profesionálny timer (4x30s) a tlakový senzor, 1 koncovka, nabíjací stojan
Kód:  ORAEK029 Produktové číslo:  4210201157762

Oral-B PRO 600 Sensitive

Ak bojujete s citlivými zubami, máme pre vás profesionálne riešenie! Oral-B PRO 600 Sensitive disponuje kombináciou špeciálneho programu a unikátnej čistiacej hlavice. Progresívna 3D čistiaca technológia odstraňuje zubný povlak a ďalšie nečistoty, a to aj vo veľmi zle dostupných miestach. Vďaka 20 000 pulzom a 7 600 osciláciám za minútu, nedá tento bojovník za čisté ústa šancu ani tým najodolnejším baktériám! Časovač a tlakový senzor radíme medzi ďalšie vychytávky, ktoré sa postarajú o optimálny priebeh každodennej zubnej hygieny.

Kľúčové vlastnosti

  • Špeciálna 3D technológia čistenia
  • Profesionálna elektrická kefka na citlivé zuby
  • Unikátna kefová hlava prináša špeciálnu starostlivosť na každodenné čistenie
  • Tlakový senzor, profesionálny časovač a automatické upozornenie na výmenu hlavy
  • Súčasťou balenia je okrem zubnej kefky aj jedna koncovka a nabíjací stojan
  • Pohyby ako rotácie, oscilácie a pulzácie pre dokonale čistý chrup
  • Akumulátorová batéria vydrží až 7 dní

Vyskúšate a nebudete chcieť nič iné

Štetiny kefky sa pohybujú zo strany na stranu, dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a ľahko odstránili zubný povlak, baktérie či ďalšie nečistoty. Týchto extrémne rýchlych a presných pohybov zvládne Oral-B PRO 600 Sensitive niekoľkonásobne viac, než je možné dosiahnuť pri klasickom manuálnom čistení chrupu. Unikátna hlavica na citlivé zuby, aj napriek svojim dokonalým výsledkom, všetok proces zvláda natoľko šetrne, aby nepoškodzovala okolité ďasná či samotné zuby.

Praktické vychytávky ako pomyselná čerešnička

Senzor tlaku vás upozorní v momente, keď na kefku príliš tlačíte, čím môžete skôr opotrebovať jemné vlákna a čistenie nemusí byť optimálne. Navyše vás kefka sama upozorní, kedy je potrebné kefovú hlavicu vymeniť. Keď budú modré vlákna z polovice vyblednuté, prišiel čas na výmenu. Časovač má pod palcom ideálnu dĺžku čistenia - upozorní vás celkom štyrikrát, a to každých 30 sekúnd, že je čas sa zamerať na inú časť ústnej dutiny.

 

Parametre a špecifikácia

Počet pohybov/min
20 000 pohybov za minútu Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!

Obsah balenia

Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B PRO 600 Sensitive
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B PRO 600 Sensitive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Sensitive PRO 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Sensitive PRO 600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B PRO 600 Sensitive.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií