PET PET

Oral-B Smart 5 Cross Action

Zobraziť katalóg
Oral-B Smart 5 Cross Action
5 1 hodnotení
Elektrická zubná kefka – rukoväť s možnosťou pripojenia, 5 režimov čistenia vrátane bieliaceho, jemného a starostlivosti o ďasná, 3 kefové hlavice, 1 plastové cestovné puzdro
Kód:  ORAEK049 Produktové číslo:  4210201187455 Stránky výrobcu

Oral-B Smart 5 Cross Action

Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 5 s unikátnym 3D systémom a praktickým cestovným puzdrom. Guľatá hlava kefky zaistí až 100 % odstránenie zubného povlaku a vaše ďasná budú zdravšie ako pri čistení zubov klasickou kefkou. Výhodou kefky je SmartRing, vizuálny a zvukový senzor, ktorý stráži vami vyvíjaný tlak na zuby a ďasná. Kefka ponúka 5 programov pre vašu dentálnu hygienu, a to bežný režim, hĺbkový, jemný, bieliaci a špeciálnu starostlivosť o ďasná. Kefka Oral-B Smart 5 má profesionálny časovač nastavený na 4 × 30 sekúnd. Okrem cestovného puzdra sú v balení 3 kefové hlavice a držiak na smartphone. Vďaka bluetooth technológii je možné prepojiť kefku Oral-B s aplikáciou Oral-B vo vašom telefóne.

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky Oral-B Smart 5

  • Elektrická zubná kefka Oral-B s 3 hlavicami
  • Kefka ponúka 5 režimov: bežný, hĺbkový, jemný, bieliaci a špeciálnu starostlivosť o ďasná
  • Unikátny 3D systém – 8 800 oscilácií, 40 000 pulzov za minútu
  • Profesionálny časovač 4 × 30 sekúnd
  • Vizuálny a zvukový senzor pre kontrolu tlaku
  • Cestovné plastové puzdro a držiak na smartphone
  • Vďaka bluetooth je možné prepojiť kefku Oral-B s aplikáciou v telefóne

Elektrická zubná kefka Oral-B

Kefka Oral-B funguje na Li-ion batérie a na jedno nabitie vydrží až 2 týždne. Ku kefke je možné pripojiť rôzne špeciálne hlavice. Kefka Oral-B Smart 5 je kompatibilná s nasledujúcimi hlavicami: CrossAction, 3DWhite, Sensitive Clean, Sensi Ultrathin, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Power Tip, Dual Clean a Ortho Care.

 

Parametre a špecifikácia

Počet pohybov/min
40 000 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
5 Hotovo!
Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
3 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Smart 5 Cross Action Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 5 Cross Action. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 5 CrossAction. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 5 CrossAction. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B - Smart 5 CrossAction.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií