Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oral-B SMART 6000S

Zobraziť katalóg
Oral-B SMART 6000S
5 5 hodnotení
Elektrická zubná kefka , počet režimov 5, bluetooth, časovač, tlakový senzor, indikátor batérie a 3d čistenie, počet náhradných hlavíc 2ks, s mobilnou aplikáciou – guľatá kefkovitá hlavica, senzor tlaku, batéria vydrží až 2 týždne na 1 nabitie, rukoväť s nabíjačkou, prémiové cestovné puzdro + puzdro na nabíjačku
Kód:  ORAEK797 Produktové číslo:  4210201203797

Oral-B SMART 6000S

Túžite po dokonale čistých, zdravých a belších zuboch? Potom nesmie elektrická zubná kefka Oral-B SMART 6 6100S nesmie chýbať vo vašej výbave. Oral-B SMART 600S s unikátnou 3D technológiou čistenia vám nielen perfektne odstráni zubný plak, ale už od začiatku používania budú vaše zuby viditeľne belšie a navyše je naozaj veľmi šetrný k ďasnám vďaka senzoru tlaku. ORAL-B SMART možno pomocou bluetooth prepojiť s aplikáciou v telefóne a docieliť tak zlepšenie v technike čistenia. Profesionálny časovač tejto elektrickej kefky potom zaistí, že vaše zuby budú správne a rovnomerne vyčistené. Oral-B SMART 6000S si môžete nastaviť do 5 režimov čistenia pre komplexnú starostlivosť o ústnu dutinu.

Kľúčové vlastnosti zubnej kefky Oral-B SMART 6000S

  • Špičková elektrická zubná kefka pre dospelých
  • Unikátna 3D technológia čistenia
  • Bluetooth na prepojenie s aplikáciou v telefóne
  • 5 režimov čistenia pre komplexnú starostlivosť o ústnu dutinu
  • Viditeľne belšie zuby už od začiatku pravidelného používania
  • S patentovanou reguláciou tlaku pre zdravé ďasná
  • Dokonale zbaví zubného plaku aj v ťažko dostupných miestach
  • Oral-B SMART 6000S s časovačom čistenia
  • Vďaka svojmu ideálnemu tvaru ľahko vyčistí aj medzizubné priestory
  • S cestovným puzdrom, náhradnými hlavicami a držiakom na mobil
  • Extra ľahká a ultra tenká kefka v modernom dizajne
  • Lítium-iónová batéria s výdržou až 14 dní

Profesionálna a kompletná starostlivosť o vaše zuby s ORAL-B SMART 6000S

Elektrická kefka Oral-B SMART 6000S sa vďaka unikátnej 3D technológii s 8 800 rotáciami/min a 40 000 pulzáciiami/min vám zaručí špičkovo vyčistené zuby bez zubného plaku aj na horšie dostupných miestach. Účinne sa ním zbavíte aj povrchových škvŕn, takže vaše zuby budú belšie už od prvých použití. Nadštandardnú starostlivosť venuje kefka Oral-B SMART tiež ďasnám. Je totiž vybavená patentovaným senzorom pre reguláciu tlaku, automaticky znižuje rýchlosť čistenia a ak je to potrebné, upozorní vás, aby ste na ďasná toľko netlačili. Elektrická kefka Oral-B SMART sa dokáže dokonale prispôsobiť vašim momentálnym potrebám vďaka 5 režimom čistenia - každodenné, dôkladné, bieliace, jemné a starostlivosť o ďasná.

Inteligentné čistenie s inteligentnou aplikáciou

Stiahnite si do svojho mobilného telefónu aplikáciu ORAL-B, jednoducho ju prepojte s vašou elektrickou zubnou kefkou Oral-B SMART 6000S a každodenné čistenie zubov vás bude baviť. Pomocou aplikácie, ktorá vám poskytne spätnú väzbu, môžete sledovať ako si počínate v čistení a zlepšovať tak svoju techniku. Svoj telefón si môžete umiestniť do stojanu, ktorý je súčasťou príslušenstva ku kefke Oral-B SMART.

Ideálny spoločník na cesty

Ani na cestách sa nemusíte vzdať dokonale vyčistených zubov, vďaka praktickému puzdru, do ktorého pohodlne uložíte vašu elektrickú kefku Oral-B SMART 6000S vrátane všetkých komponentov. Nie je prekážkou ani ťažšia dostupnosť k elektrickej zásuvke, kefka Oral-B SMART má totiž modernú lítium-iónovú batériu, ktorá vydrží nabitá 2 týždne. Stav batérie si môžete kedykoľvek overiť pohľadom na indikátor na rukoväti kefky.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímalo by mě jak mám propojit přes bluetooth kartáček s telefonem , mám bluetooth 5 , mám staženou aplikaci , kartáček normálně najdu na bluetooth a když dám připojit chce to po mě PIN a ten nikde nemůžu najít.

Diskusia a poradňa k Oral-B SMART 6000S
Príslušenstvo pre Oral-B SMART 6000S
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B SMART 6 6100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B SMART 6000S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B SMART 6000S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B SMART 6000S.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií