PET AP+ plus nový vizuál

Oral-B Vitality Kids Cars

Zobraziť katalóg
Oral-B Vitality Kids Cars
5 5 hodnotení
Elektrická zubná kefka – elektrická zubná kefka Oral-B pre deti s motívom Disney-Pixar Áut, okrúhla čistiaca hlavica, Extra mäkké vlákna šetrné k jemným ďasnám, vhodné od 3 rokov, funguje s aplikáciou Disney Magic Timer, vstavaný časovač motivuje k tomu, aby si deti čistili zuby 2 minúty
Kód:  ORAEK486 Produktové číslo:  4210201244486

Oral-B Vitality Kids Cars

Musíte svoje deti do čistenia zubov dennodenne nútiť a kontrolovať, či si zuby naozaj vyčistili? S elektrickou zubnou kefkou pre deti Oral-B Vitality Kids Frozen s motívmi z animovaného filmu Cars (Autá) z dielne Disney-Pixar budú deti čistenie zubov dokonca samy vyžadovať. Kefka vybavenárotujúcou guľatou kefovou hlavou s extra mäkkými vláknami zbaví zuby nepríjemného zubného plaku aj na horšie dostupných miestach. Navyše je šetrná k ďasnám. Má vstavaný dvojminútový časovač rozdelený na štyri 30 sekundové úseky na kontrolu doby čistenia zubov. Disponuje 2 čistiacimi režimami pre detské zuby a akumulátorom,vďaka ktorému kefka vydrží až 5 dní v prevádzke do ďalšieho nabitia. Súčasťou balenia je sada 4 samolepiek s motívmi Star Wars na polepenie tela kefky podľa detskej fantázie. Deti budú nadšené prepojením kefky Oral-B Vitality Kids so zábavnou aplikáciou Disney Magic Timer, ktorá je voľne dostupná na stiahnutie do mobilného telefónu. Urobteradosť svojim deťom a zábavnou formou upevnite správne návyky v starostlivosti o zubnú hygienu.

Kľúčové vlastnosti elektrickej kefky Oral-B Vitality Kids Cars

  • Elektrická zubná kefka pre deti od 3 rokov s max. rýchlosťou 7 600 ot./min
  • Atraktívny motív s obľúbenými hrdinami z filmu Cars
  • Vysoko účinný, šetrný a zábavný spôsob čistenia detských zubov
  • Oscilačno rotačná guľatá čistiaca hlavica s extra mäkkými vláknami
  • S akumulátorovou batériou s výdržou až 5 dní
  • Oral-B Vitality Kids s dvojminútovým časovačom
  • Je kompatibilná s aplikáciou Disney Magic Timer
  • Elektrická kefka pre správne návyky v starostlivosti o ústnu hygienu

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je k tejto kefke v balení aj nabíjačka? Nevidím to nikde spomenuté.

Diskusia a poradňa k Oral-B Vitality Kids Cars
Príslušenstvo pre Oral-B Vitality Kids Cars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids Cars, červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kinderzahnbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kinderzahnbürste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Vitality Kids Cars.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií