AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn

Zobraziť katalóg
Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn
Sada – zvýhodnené balenie zubnej kefky a stavebnice
Kód:  ORALE005s
Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn Predaj skončil

Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn

Výhodná súprava v podobe elektrickej kefky na zuby Oral-B Vitality Kids Cars a stavebnice LEGO City 60223 Kombajn. Elektrická zubná kefka Oral-B Vitality Kids pre deti, s postavičkami z filmov Autá, má oscilačno-rotačnú technológiu zabezpečujúcu pokrokové čistenie zubov. Pomôže pobaviť vaše deti, ktoré zároveň získajú zo starostlivosti o ústnu dutinu maximum. Rotačná čistiaca hlavica elektrickej zubnej kefky má extra mäkké vlákna, takže vaše dieťa získa komplexnú čistotu, a zároveň sa aj naučí správne návyky v starostlivosti o ústnu dutinu. Dizajn je ideálny pre deti od 3 rokov, dokonale vyhovuje menším ústam a deťom vkladá do ich rastúcich rúk účinný a napriek tomu šetrný nástroj na čistenie zubov.

Kľúčové vlastnosti súpravy Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn

  • Výhodná súprava v podobe elektrickej zubnej kefky Oral-B a stavebnice LEGO
  • Oral-B Vitality Kids Cars s oscilačno-rotačnou technológiou
  • Stavebnica LEGO precvičuje jemnú motoriku dieťaťa a podporuje fantáziu i kreativitu
  • Elektrická zubná kefka pre maximálne pohodlie pri čistení zubov
  • Na jedno nabitie vydrží až 5 dní
  • Stavebnica LEGO City 60223 Kombajn má 358 dielikov

Akumulátorová batéria a aplikácia Disney Magic Timer

Praktická akumulátorová batéria v rukoväti zubnej kefky sa postará o to, že na zábavné čistenie zubov stačí len stlačiť tlačidlo. Batéria vydrží na jedno nabitie až 5 dní. Inovačný spôsob, ako deťom pomôcť, aby si čistili zuby dlhšie – v aplikácii s časovačom Disney Magic Timer od Oral-B sa deťom objavujú ich obľúbené Disney postavičky. 9 z 10 detí si vďaka tejto aplikácii bude zuby čistiť dlhšie. Stačí si kúpiť akýkoľvek výrobok z kolekcie Oral-B Vitality Kids, stiahnuť aplikáciu s časovačom Disney Magic Timer a pomocou telefónu výrobok naskenovať. Postavičky sa okamžite dajú do pohybu. Dieťa môže čistením zubov odkrývať tajný obrázok. Čím dlhšie si čistí zuby, tým viac sa obrázok odkrýva.

LEGO City 60223 Kombajn

Stavebnica LEGO City Kombajn je ideálna voľba pre všetkých správnych chlapcov! LEGO City je inšpirované životom v meste a ponúka vašim deťom skvelú možnosť tento život spoznať. Nájdu tu všetky hlavné témy na celé hodiny hier od policajných a hasičských zborov, po množstvo úžasných vozidiel a ikonických budov – obľúbia si ich stavanie a hry s nimi. Stavebnica LEGO City – Kombajn je plná podrobností podnecujúcich predstavivosť, a vďaka tomu je to veľmi premenlivý svet. Svet nekonečných príležitostí, ktorý umocňuje ako rôznorodosť detských hier, tak ich zábavnosť. Stavebnica má 358 dielikov.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombajn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kinderautos + LEGO City 60223 Mähdrescher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Vitality Kinderautos + LEGO City 60223 Mähdrescher. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Vitality Kids Cars + LEGO City 60223 Kombájn szállító.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií