AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Orava MC-90

Zobraziť katalóg
Orava MC-90
4,0 3 hodnotení
Meteostanica s bezdrôtovým senzorom merania teploty, meranie vnútornej a vonkajšej teploty, meranie vnútornej vlhkosti, aktuálnej fázy mesiaca a predpovede počasia, zobrazenie času, dátumu, LCD displej, budík s funkciou opakovaného budenia (SNOOZE), 2x AAA (nie je súčasť balenia)
Kód:  WO330b Produktové číslo:  MC-90 Stránky výrobcu

Orava MC-90

Vďaka meteostanici ORAVA MC-90 budete pripravení na všetky vrtochy počasia. Na veľkom a kontrastnom displeji vám okrem aktuálnej teploty vonku aj v interiéri, kalendáre, fáz mesiaca a času zobrazí predpoveď najbližšieho vývoja. Ten signalizujú 4 piktogramy, podľa ktorých budete vedieť, čo od počasia v najbližšej dobe očakávať. Väčšinu týchto informácií získava meteostanica z vonkajšieho senzora. Ten sa k nej pripája bezdrôtovo,jeho inštalácia je veľmi jednoduchá a rýchla. Obzvlášť v zime je veľmi praktická funkcia meranie vlhkosti, podľa ktorej spoznáte, kedy je najvhodnejší čas vyvetrať. Vybavená je tiež budíkom s opakovaným budením.

Napájanie:
2 × 1,5 V batéria AAA + senzor 2 × 1,5 V batéria AAA

Rozmery (Š x V x H):
Meteostanica: 88 × 130 × 34 mm
Vonkajší senzor: 55 × 90 × 23 mm

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,8 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!
Funkcie
Opakované budenie – Snooze, Teplomer Hotovo!
Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,8 cm Hotovo!
Výška
13 cm Hotovo!
Hĺbka
3,4 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Opakované budenie – Snooze, Teplomer Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Orava MC-90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava MC-90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava MC-90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava MC-90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orava MC-90.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií