Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Orava MP201

Zobraziť katalóg
Orava MP201
Masážny prístroj – multifunkčná masážna vaňa na nohy, infračervené svetlo, 3 úrovne nastavenia ohrievania, bublinková masáž, vibračná masáž, zabudované vykurovacie teleso, 2 odnímateľné masážne valčeky, príkon max. 90W
Kód:  EAD4201w Produktové číslo:  MP201 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orava MP201

Multifunkčná masážna vaňa na nohy Orava prináša povzbudenie a osvieženie pre namáhané končatiny. Krvný obeh povzbudzuje infračervené svetlo. Vybrať si môžete z 3 úrovní nastavenia: ohrievanie, bublinková masáž, vibračná masáž, infračervené svetlo. Zabudované výhrevné teleso zabraňuje poklesu teploty vodného kúpeľa. Súčasťou balenia sú 2 odnímateľné masážne valčeky, vďaka ktorým si vaňu prispôsobíte vašim predstavám. Vodný kúpeľ je vynikajúci pre každého, kto trávi celý deň na nohách. Uľaví od otlakov a navodzuje pocit uvoľnenia a relaxácie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Infračervené svetlo
  • 3 úrovne nastavenia
  • Zabudované výhrevné teleso
  • 2 odnímateľné masážne valčeky
  • Relaxácia a uvoľnenie pre namáhané nohy
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu poprosit o vnitrni velikost vany?jak velka noha se vejde?dekuji Jitka

Diskusia a poradňa k Orava MP201
Príslušenstvo pre Orava MP201 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava MP201. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orava MP201. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orava MP201.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií