PET AD homeoffice

Oregon BAR368PS

Zobraziť katalóg
Oregon BAR368PS
5 1 hodnotení
Meteostanica – meranie vnútornej teploty a pomocou bezdrôtového snímača teploty vonkajšej
Kód:  ORG020 Produktové číslo:  BAR368PS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oregon BAR368PS

Oregon BAR368PS je kompaktná prenosná meteorologická stanica. Je to moderné multifunkčné zariadenie, ktoré disponuje napríklad možnosťou projekcie času na stenu, možnosťou krátkodobého osvetlenie displeja alebo hodinami riadeným rádiovým signálom DCF-77. Hlavnou funkciou meteostanice Oregon je meranie hodnôt vnútornej a vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti, ktoré môžu byť zobrazené v °C alebo °F. Vonkajšia teplota a vlhkosť je meraná bezdrôtovým čidlom, ktoré je súčasťou balenia. Oregon má možnosť otočenia projektovaného obrazu o 180°, a tiež možnosť sklopenia tubusu projektora o 90° dopredu alebo dozadu. Oregon je skrátka skvelá meteostanicea, ktorá ponúka oveľa viac, než len meranie teploty.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Oregon BAR368PS

  • Prenosná meteorologická stanica
  • Možnosť projekcie času
  • Súčasťou balenia je snímač
  • Zobrazenie hodnôt vnútornej a vonkajšej teploty a relatívnej vlhkosti
  • Hodiny riadené rádiovým signálom DCF-77
  • Budík s funkciou opakovaného budenia (Snooze)
  • Farba v čierno-striebornom vyhotovení
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oregon BAR368PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oregon BAR368PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oregon Wetterstation BAR368PS und Projektionswetteruhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oregon Wetterstation BAR368PS und Projektionswetteruhr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oregon BAR368PS.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií