Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay

Zobraziť katalóg
Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay
4,7 3 hodnotení
Externý box pre 3.5" a 2.5" disky, max. kapacita 32 TB, USB 3.2 Gen 1, USB-A
Kód:  ORI0787 Produktové číslo:  9528RU3-EU-BK-BP-CZ

Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay

Externý box ORICO 

s kapacitou 32 TB

Externý box ORICO vám umožní prístup k dvom 2,5/3,5“ HDD/SSD súčasne. Pýši sa prenosovou rýchlosťou 5 Gbps a kapacitou 16 TB pre každý disk. Inštalácia je veľmi jednoduchá bez použitia nástrojov, pričom každý box využíva bezpečnostný zámok na ochranu vašich dát. Externý box ORICO je kompatibilný s operačnými systémami Windows, Mac aj Linuxom. Výmena diskov je možná aj počas prevádzky. Externý box je vyrobený zo 4 mm hliníka, takže sa nemusíte báť poškodenia disku ani pri páde na zem.

Externý box Orico 9528RU3

KAPACITA

16 TB na každý disk

PRENOSOVÁ RÝCHLOSŤ

Až 5 Gbps

URČENIE

2,5/3,5" HDD/SSD

Externý box Orico 9528RU3

Veľmi rýchla inštalácia

Externý box ORICO je vybavený dvojitým odvádzaním tepla. Využíva výkonný a tichý ventilátor spolu s otvormi v kryte boxu, preto sa nemusíte báť prehriatia vašich diskov. Samozrejmosťou je ochrana proti nadprúdu, skratu, prehriatiu i prepätiu. A pretože box ORICO podporuje funkciu Plug & Play môžete okamžite začať pracovať.

Rýchly prenos dát

Externý box ORICO sa pýši rýchlosťou presunu dát 1 G počas troch sekúnd. Box je vybavený duálnym kontrolným čipom na zvýšenie výkonu a zabezpečenie vysokej stability. Po 10 minútach sa automaticky prepne do sleep režimu a šetrí energiu. Či a ktorý disk je práve v činnosti skontrolujete pomocou LED indikátorov. Externý box ORICO je vybavený zabezpečením dát RAID 0,1,3,5,10 Large a Normal mód. Tak budú vaše dáta v bezpečí i pri zlyhaní disku.

Externý box Orico 9528RU3
Externý box Orico 9528RU3

Kľúčové vlastnosti
externého boxu ORICO

  • Externý box ORICO je určený na dva 2,5/3,5“ SSD/HDD
  • Jeho prenosová rýchlosť dosahuje 5 Gb/s
  • Podporuje maximálnu kapacitu 16 TB pre každý disk
  • Či sú disky v činnosti skontrolujete pomocou LED indikátorov
  • Externý box ORICO podporuje Plug & Play
  • Hliníkové telo dokonale odvádza teplo spolu s ventilátorom a otvormi
  • Farba: čierna
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet voľných pozícií pre disky
2 Hotovo!
Maximálna celková kapacita
32 TB Hotovo!
Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky
2 Hotovo!
Maximálna celková kapacita
32 TB Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!

Materiál

Materiál
Hliník Hotovo!

Úložisko

Maximálna kapacita
32 TB Hotovo!
Kapacita vložených diskov (dohromady)
0 TB Hotovo!
Počet pozícií pre disk (2,5" a 3,5")
2 × Hotovo!
Podporovaný RAID
RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), RAID 5, RAID 10 (1+0) Hotovo!

Výkon

Rýchlosť zápisu
5 MB/s Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
233,5 mm Hotovo!
Výška
93,5 mm Hotovo!
Šírka
145 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemáte náhodou špatné obrázky k tomuto modelu?? Na fotkách je podle mne ORICO 9528U3-EU-BK-BP.

Dobrý den, mám 2 dotazy - Je možné aby se rámeček (pro 2 disky) choval v pc jako 2 samostatné disky? - Je možné tyto disky přesouvat mezi pc a rámečkem bez ztráty dat? Pokud to nepodporuje tento rámeček, ale jiný ano mohli byste doporučit? (plánuji 2x 12TB)

Ak to niekto vlastní (ľubovoľný model ORICO USB RAID) s HW RAID Managerom, tak funguje tam nastavovanie času vypnutia diskov alebo nie??? Podotýkam, že otázka je veľmi jednoduchá.

Dobry den, prosím o radu. ORICO box funguje bez problémů, zatím jsem však nevyzkoušel Raid, protože vždy po instalaci SW pro správu Raidu se mi poškodí win 7. po restartu nejde spustit a píše MBR failure..... disk je ok, jsou poškozeny systemove soubory win. preinstaluju system, vše je ok, až do doby opětovné instalace sw pro orico. opět to stejné ....nevim co s tim, po třetí se mi to instalovat nechce..... nějaký nápad zda lze použít jiný SW? netuším co to způsobuje, ale něco bude v tom SW..... děkuji

Dá sa v ovládacom SW manipulovať s časom na odpojenie napájania v nečinnosti? Nastavenie času, resp. zrušenie vypínania. Ako sa indikuje (trvalá) porucha jedného disku v poli RAID1? Ako spoznám, o ktorý z tých dvoch diskov ide? Prebieha automatická oprava dát v poli RAID1, ak došlo len k chybe, resp. rozdielu v zapísaných dátach na oboch diskoch? V manuáli je niečo také naznačené.Alebo to funguje len pre vyšší RAID, lebo manuál je spoločný pre 2,4, aj 5 pozičné modely? Ten SW popisovaný v manuáli beží len v tom rozsypanom čaji? Vďaka za odpoveď. Možno by stálo za úvahu vypracovať nejakú verziu manuálu, kde by sa to všetko popísalo, lebo tieto otázky budú padať neustále. tie ORICO produkty by si to zaslúžili, sú skutočne OK, a veľmi by pomohlo aj čo najlepšie porovnanie modelov, niektoré údaje v popisoch si odporujú .... Vďaka ....

Aky je rozdiel medzi Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay a ORICO 3529RU3-EU-BK-BP RAID?

Dobrý den, jde do boxu připojit disk s rozhraním SAS? Případně máte pro SAS rozhraní jiný externí box s alespoň 2 pozicemi? Děkuji

Dobrý den, prosím info jaké k tomuto externímu boxu (Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay) objednat pevné disky. Chceme použít 2 disky á 4Tb do RAID0. Díky

Dá sa tento produkt použiť ako LAN sieťové úložisko?

Umí tento box RAID1?

12
Diskusia a poradňa k Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay
Príslušenstvo pre Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orico 9528RU3-EU-BK-BP Dual Bay.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií