Orico HVC-1080

Zobraziť katalóg
Orico HVC-1080
Záznamové zariadenie – výstup HDMI, záznam 1080P 60Hz, rozmery: 105×75×25.5mm, Plug&Play, materiál hliník
Kód:  ORI0799 Produktové číslo:  HVC-1080-GY-BP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Orico HVC-1080

Dva vstupy 

na jednom zariadení

Záznamové zariadenie ORICO sníma video, živé vysielanie, nahrávanie videa na počítači, mobilných telefónoch, fotoaparátoch a ďalších zariadeniach. Disponuje jedným 4K video vstupom, dvoma zvukovými záznamami a jedným 1 080P video výstupom. Tento prístroj využijete pri videozázname hier, výučbe, na konferenciách a podobne. Vďaka záznamovému zariadeniu ORICO nebudú už nikdy žiadne lagy.

Záznamové zariadenie Orico

VÝSTUP

HDMI

ZÁZNAM

1 080P 60 Hz

ROZMERY

105 × 75 × 22,5 mm

Záznamové zariadenie Orico

Podporuje dva zvukové vstupy

Záznamové zariadenie ORICO dokáže zaznamenať ako zvuk z mikrofónu, tak napríklad hudbu na pozadí. Môžete tak ľahko natáčať živé vysielanie z herných konzol, počítača, mobilných hier, konferencií a podobne. Inštalácia zariadenia je veľmi jednoduchá pomocou funkcie Plug & Play.

Dokonalé odvádzanie tepla

Konštrukcia plášťa zariadenie ORICO je vyrobená z hliníkovej zliatiny na rozptýlenie prebytočného tepla. Po stranách sú pridané chladiace otvory, ktoré prispievajú k celkovému rozptylu tepla. Záznamové zariadenie ORICO je kompatibilné s Windows, Linuxom, Mac OS, Androidom aj iOS.

Záznamové zariadenie Orico
Záznamové zariadenie Orico

Kľúčové vlastnosti
záznamového zariadenia ORICO

  • Záznamové zariadenie ORICO dokáže zaznamenať zvuk z mikrofónu aj hudbu na pozadí
  • Disponuje jedným 4K video vstupom, dvoma zvukovými záznamami a jedným 1 080P video výstupom
  • Dokáže dokonale odvádzať prebytočné teplo
  • Je kompatibilný s Windows, Linuxom, Mac OS, Androidom aj iOS
  • Farba: sivá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych nějakou záznamovou kartu pro nahrávání obrazu z jiného pc ve Full HD 60Hz. koupil jsem už dříve nějakou kartu ale obraz v obs je jen 30Hz a obraz je rozmazaný. Je tato karta vhodná aby byl obraz ostrý s čitelný ve Full HD ? děkuji

Zajímalo by mě jak mám zařízení zprovoznit protože k němu není žádné CD/DVD se softwarem a na internetu také nemohu nic nalézt. Za tuto cenu bych očekával kompletní příslušenství a návod v češtině také není který je ze zákona povinný. A v přiloženém čínsko-anglickém návodě není ani zmíňka kde nějaký SW stáhnout.

Diskusia a poradňa k Orico HVC-1080
Príslušenstvo pre Orico HVC-1080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORICO HVC-1080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Orico HVC-1080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Orico HVC-1080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Orico HVC-1080.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií