Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus maličkosti sk

ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver

Zobraziť katalóg
ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver
5 1 hodnotení
Nabíjacia stanica - batéria Li-Ion s kapacitou 43500 mAh, vstup DC Jack a pre solárny panel, výstup USB-A, USB-C a 12V DC, výstupné napätie 220 V, výstupný prúd 6 A, maximálny výkon 120 W, nabíjanie solárnym panelom, LCD displej a svietidlo, nabíjací kábel AC, nabíjací kábel DC, používateľská príručka súčasťou balenia, rozmery 11,35 × 18,65 × 10,2 cm (V׊×H), hmotnosť 1680 g
Kód:  ORICOf1 Produktové číslo:  ORICO PA120-1A4U-UN-EU-GY-BP

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver Predaj skončil

ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver

Prenosná elektráreň

na cesty

Nabíjacia stanica ORICO dokáže nabíjať niekoľko zariadení naraz. Môžete s ňou nabíjať mobilné telefóny, drony, notebooky, kamery, iPady, mini chladničky, mini projektory aj nabíjacie žiarovky. Kvôli dobrému odvádzaniu tepla je vyrobená z kvalitnej hliníkovej zliatiny ABS a PC. Oceníte aj kvalitný LCD displej, ktorý ukazuje stav batérie. Táto prenosná elektráreň dobre poslúži aj ako baterka, ktorá svieti, ale dokáže tiež vysielať SOS signál.

ORICO Portable Aluminium Power Station

KAPACITA BATÉRIE

43 500 mAh

PORTY

3× USB-A/USB-C/AC/DC

HMOTNOSŤ

1,68 kg

ORICO Portable Aluminium Power Station

Nabíjacia stanica ORICO podporuje Power Delivery

S prenosnou elektrárňou ORICO nabijete svoje zariadenia podstatne rýchlejšie ako s klasickou nabíjačkou. Port USB-C podporuje funkciu Power Delivery 60 W, takže dokážete nabiť aj náročnejšie zariadenia. Samotnú stanicu môžete dobíjať tromi spôsobmi. Je kompatibilná s klasickým nabíjaním zo zásuvky, kde sa dokáže nabiť počas 6 – 7 hodín. Funguje tiež s nabíjačkou v automobile, alebo so solárnym panelom.

Bezpečné nabíjanie vašich zariadení

Nabíjacia stanica ORICO je vybavená samostatným vypínačom, takže budete mať jej činnosť vždy pod kontrolou. Určite oceníte aj svetelný indikátor prevádzky batérie. Prenosná elektráreň je vybavená protišmykovými nožičkami pre dobrú stabilitu. Tým tiež zaručuje, že nebude stáť priamo na zemi. V balení okrem samotnej nabíjačky nájdete aj napájací adaptér do siete a nabíjačku do auta.

ORICO Portable Aluminium Power Station
ORICO Portable Aluminium Power Station

Kľúčové vlastnosti
nabíjacej stanice ORICO

  • Nabíjacia stanica ORICO disponuje portmi 3× USB-A, USB-C, AC a DC
  • Kvôli dobrému odvádzaniu tepla je vyrobená z kvalitnej hliníkovej zliatiny
  • Oceníte podporu rýchleho nabíjania Power Delivery 60 W
  • Kvalitný LCD displej zobrazuje stav batérie
  • Prenosná elektráreň funguje aj ako baterka
  • Môžete ju nabíjať zo zásuvky, z auta aj solárnym panelom
  • Nabíjacia stanica ORICO je vybavená gumovými nožičkami
  • V balení nájdete aj napájací adaptér do siete a nabíjačku do auta
  • Rozmery: 186,5 × 102 × 113,5 mm

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
1 680 g Hotovo!
Výška
11,35 cm Hotovo!
Šírka
18,65 cm Hotovo!
Hĺbka
10,2 cm Hotovo!
Vstupy
DC Jack Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 680 g Hotovo!

Rozmery

Výška
11,35 cm Hotovo!
Šírka
18,65 cm Hotovo!
Hĺbka
10,2 cm Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
DC Jack Hotovo!
Výstupy
USB-A, USB-C, 12V DC Hotovo!

Batéria

Kapacita
156,6 Wh Hotovo!
Typ
Li-Ion Hotovo!

Nabíjanie

Max. výkon
120 W Hotovo!
Výstupné napätie
220 V Hotovo!
Výstupný prúd
6 A Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nabíjanie solárnym panelom, LCD displej, Svietidlo Hotovo!
Obsah balenia
Nabíjací kábel AC, Nabíjací kábel DC (do auta), Používateľská príručka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u AC výstupu (230V) není ani v manuálu uvedeno, o jaký typ konverze se jedná. Zákazník by v takovém případě mohl (možná) i mylně nabýt dojmu že se jedná o čistý sínus a naopak. Z příkladu v manuálu není 100% jasné o jaký typ zařízení k připojení by se mohlo jednat, což by mohlo vést např. k poškození připojeného zařízení. Uveďte prosím jednoznačně typ konverze/výstupní vlny.

dobrý den, chtěl bych se zeptat kolikrát by měla tato stanice nabít baterii notebooku Dell latitude e5500 o 11,1V a 4400mAH? Dekuji za odpoved Jj

Zdravím, chtěl bych se zeptat jaká by byla kkoperace tohoto produktu s Redhead RGB-60 světelným panelem. Maximální spotřeba je 60W, zvládne to v pořádku ? Případně jak dlouho by jej mohlo napájet při plném výkonu ? Předem děkuji za odpoveď.

Vůbec se nevyjadřujete k dotazům níže. Jaká je tedy obsažena zásuvka na 230V? Protože jakmile si to objednám a nebude EU tak nebudu nadšený zákazník.

Dobrý den, jaké je prosím výstupní napětí z USB portů? Děkuji.

Dobrý den, šla by s ní nějakým způsobem nabít také elektrická koloběžka s baterií 10,05 Ah? Pokud ano, jak dlouho by to asi trvalo? Děkuji.

Dobrý den, na fotografiích je na power bance 230V zásuvka Typ B (americká). V popiscích se o typu 230V zásuvky neuvádí nic. Odpovídá nabízené zboží fotografiím a disponuje tedy 230V zásuvkou typu B, nebo se jedná o evropskou adaptaci produktu s 230V zásuvkou standardu SCHUKO? Díky!

Diskusia a poradňa k ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver
Príslušenstvo pre ORICO Portable Aluminium Power Station 43500 mAh/120 W Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ORICO Portable Aluminium Power Station 43.500mAh / 120W Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ORICO Portable Aluminium Power Station 43.500 mAh / 120 Watt - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ORICO Portable Aluminium Power Station 43.500 mAh / 120 Watt - silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ORICO Portable Aluminium Power Station 43.500mAh / 120W Silver.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií