OSIM uGogo OS-5205

Zobraziť katalóg
OSIM uGogo OS-5205
Masážny prístroj 4 gélové pady, 5 automatických programov, 20 úrovní intenzity, veľký displej, bezpečnostná poistka, batéria 3x AAA
Kód:  OSM101k Produktové číslo:  OS-5205

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OSIM uGogo OS-5205

Osim uGogo OS-5205 je elektronický pulzný masážny prístroj v unikátnom prevedení. Napomáha dokonalému uvoľneniu svalstva vo všetkých oblastiach. Upokojujenapätie, bolesť aj stresv pohodlí domova, na cestách či pri sedavom zamestnanie. Dômyselný systém ponúka 5 efektívnych programov, Ktoré sa vám perfektne prispôsobí. Pomocou profesionálnych masážnych techník stimuluje oblasť krku a ramien, bedier, stehien aj lýtok. Zároveň efektívne formuje a spevňuje postavu. Stačí pripevniť 4 uGogo vankúšiky na ochabnutá miesta. Využiť môžete 20 rôznych intenzít. Výhodou je kompaktný a ľahko prenosný dizajn. Všetko sa jednoducho ovláda pomocou veľkého LCD displeja a prehľadných tlačidiel. Patentovaná technológia Music-Sync navyše umožní zladiť masážne pulzy s vašou obľúbenou hudbou. Relaxujte v rytme známych melódií, Kedykoľvek potrebujete a načerpajte novú energiu do života. Prístroj je napájaný pomocou 3 AAA batérií.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Elektronický tepový masážny prístroj

Určené pre:
Zmiernenie bolesti a napätie

Typy masáže:
Klepanie
Stláčanie
Hnetenie

Počet masážnych programov:
5

Druhy masážnych programov:
Krk/ramená
Spodná časť chrbta
Stehno/lýtko
Formovanie postavy
Úľava

Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Ergonomický dizajn
Bezpečnostná poistka
Jemný štart
2 kanály a 4 vankúšiky
Výber zo 20 úrovní intenzity
Patentovaná technológia Music-Sync
Kompaktný a prenosný dizajn?

Napájanie:
3 x batérie AAA

Farebné prevedenie:
Biele

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OSIM uGogo OS-5205 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osim uGogo OS-5205. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ugogo Osim OS-5205. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ugogo Osim OS-5205. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Osim uGogo OS-5205.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií