Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW

Zobraziť katalóg
Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW
LED žiarovka E27, 220 - 240 V, 20000 hod., 10 W, možnosť bezdrôtového ovládania cez mobilný telefón alebo tablet, možnosť svietenia červeným, zeleným, modrým a bielym svetlom, na využitie všetkých funkcií nutný gateway
Kód:  EAO2372a1b Produktové číslo:  4052899926097 Stránky výrobcu
Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW Predaj skončil

Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW

vypnuté
Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW E27

Svetlo, ktoré obohacuje váš život

LED žiarovka s päticou E27 sa vyznačuje až o 80 % nižšou spotrebou energie v porovnaní s klasickými žiarovkami a spadá do radu žiaroviek s označením LIGHTIFY, ktoré možno využiť ako všeobecné osvetlenie alebo ako zdroj svetla napr. v pohostinstve.

Svetlo, ktoré je úplne individuálne

Žiarovku môžete bezdrôtovo ovládať cez svoj mobilný telefón alebo tablet. Tiež je možné meniť farby svietenia. K dispozícii budete mať 4 farby - červenú, zelenú, modrú a bielu. Životnosť dosahuje až 20 000 hodín. Rozžiarte svoj domov netradičným farebným osvetlením.

vypnuté
Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW E27

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Svetelný tok
810 lm Hotovo!
Chromatickosť
6 500 K Hotovo!
Typ žiarovky
LED Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Svetlo

Svetelný tok
810 lm Hotovo!
Chromatickosť
6 500 K Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED Hotovo!
Tvar
Klasická žiarovka Hotovo!

Rozmery

Priemer
60 mm Hotovo!
Dĺžka
110 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart žiarovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Osram LIGHTIFY Klassische A60 RGBW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Osram LIGHTIFY Klassische A60 RGBW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Osram LIGHTIFY Classic A60 RGBW.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií