AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Outdoor Edge Game Processor

Zobraziť katalóg
Outdoor Edge Game Processor
Sada nožov – určený pre porážku a následné spracovanie akejkoľvek zveri, v pevnom, umývateľnom kufríku s prehľadným uložením
Kód:  ELOV0100 Produktové číslo:  4045011113727
Outdoor Edge Game Processor Predaj skončil

Outdoor Edge Game Processor

Súpravu Game Processor od svetoznámeho výrobcu nožov Outdoor Edge ocení každý lovec, ktorý hľadá praktickú súpravu obsahujúcu všetky potrebné nástroje na zabíjanie a následné spracovanie vysokej zveri, vodného vtáctva alebo rýb. Dvanásťdielna kolekcia obsahuje nielen kvalitné nože z nehrdzavejúcej ocele, ale aj ďalšie praktické pomôcky. Všetky nástroje sú vybavené ergonomickou rukoväťou. Tá zabraňuje vykĺznutiu z vlhkých rúk a prípadnému poraneniu. V súprave nájdete aj príslušenstvo v podobe brúsky, latexových rukavíc a praktického kufríka, v ktorom máte všetko vždy poruke.

Kľúčové vlastnosti súpravy Game Processor

  • Čepele z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 420 s vysokým obsahom uhlíka
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť Kraton pre komfortné a pevné uchopenie
  • Kompletná súprava 5 nožov a príslušenstva značky Outdoor Edge
  • Odolný plastový kufrík pre uloženie
  • Hmotnosť súpravy je 2,6 kg

Všetko čo potrebujete na jednom mieste

Súprava Game Processor obsahuje celkom 12 nástrojov, konkrétne vykosťovací nôž, nôž s vyvrhovacím hákom, filetovací nôž, mäsiarsky nôž, nožnice na kosti, pílku na kosti, vidlice, rozťahovák hrudného koša, brúsku na nože, umývateľný lopárik a plastový kufrík s praktickým nosným uchom. Celá súprava váži 2,6 kg, takže je ľahko prenosná.

Parametre a špecifikácia

Použitie
Lovecký Hotovo!

Použitie

Použitie
Lovecký Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sady nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Outdoor Edge Game Processor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Outdoor Edge Game Processor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Outdoor Edge Game Processor.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií