Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

OUTDOORCHEF P-420 E

Zobraziť katalóg
OUTDOORCHEF P-420 E
Gril – elektrický, priemer grilovacej plochy 39.5cm, 2 sklopné poličky, 93×67×60cm
Kód:  PROGR005 Produktové číslo:  18.130.10

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OUTDOORCHEF P-420 E

Ak chcete svoje grilovanie pozdvihnúť na vyššiu úroveň, určite si zaobstarajte tento gril značky Outdoorchef. Nielenže skvele vyzerá a zapôsobí tak na vašich priateľov, ale ponúka aj mnoho zaujímavých technických vychytávok. P-420 E je elektrický gril s premyslenou konštrukciou navrhnutou tak, aby perfektne poslúžila pri grilovaní v malých priestoroch – na menšej záhrade v meste, alebo pokojne aj len na balkóne. Ku grilu patrí tiež praktická pokrievka.

Kľúčové vlastnosti grilu P-420 E

  • Kompaktný elektrický gril
  • Jednoduchý, moderný dizajn
  • Grilovacia plocha s priemerom 39,5 cm
  • Výkon 2 000 W
  • 7 teplotných stupňov zaisťuje presné ovládanie grilu
  • Rýchle rozloženie a zloženie
  • Rozmery 93 × 67 × 60 cm

Výnimočne výkonný elektrický gril

Tento gril má výkon 2 000 W a vďaka špeciálnej technológii EASY REFLECT sa dosahovanými teplotami vyrovná plynovým grilom. Táto technológia spočíva v presnej distribúcii tepla vnútri grilu, takže na mriežke je vždy správna teplota pre prípravu jedla. Teplotu máte pritom plne pod kontrolou vďaka sedemstupňovému ovládaciemu systému.

Pohodlné grilovanie

Konštrukcia grilu P-420 E myslí na vaše pohodlie. V podstavci je umiestnená praktická polička, na ktorú môžete odložiť všetky potrebné nástroje, a priestranná grilovacia plocha vám umožní pripravovať jedlo pre 4 – 6 ľudí naraz. Kvalitné materiály, z ktorých je gril vyrobený, potom umožňujú jednoduchú údržbu.

 
Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OUTDOORCHEF P-420 E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OUTDOORCHEF P-420 E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OUTDOORCHEF P-420 E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OUTDOORCHEF P-420 E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OUTDOORCHEF P-420 E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií