Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové

Zobraziť katalóg
OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové
4,0 1 hodnotení
Herné slúchadlá 7.1, 44 mm driver, frekvencia 20 Hz - 20 kHz, impedancia 50 ohm, citlivosť 119dB, všesmerový mikrofón, LED osvetlenie na mušliach, USB, 3 m kábel, kompatibilný s PS4/PC
Kód:  OZ500n Produktové číslo:  OZBLASTOCELOTE

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové Predaj skončil

OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové

Neuveriteľný zvuk

Vysokokvalitný zvuk a dokonalá komunikácia medzi všetkými členmi tímu sú nevyhnutnou súčasťou perfektného herného zážitku. Slúchadlá OZONE BLAST v sebe spájajú agresívny oranžový dizajn a fantastickú reprodukciu zvuku priamo do vašich uší. Podpora priestorového 7.1 zvuku je prísľubom úchvatného posluchového zážitku. Konštrukcia slúchadiel je odľahčená, kompaktná a skladacia. To je veľmi dôležité pri cestovaní na každú LAN párty. Vďaka častiam z vysokoodolného kovu zaisťujú perfektnú odolnosť celého zariadenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora priestorového zvuku 7.1
  • Perfektná reprodukcia zvuku
  • Kompaktná a odolná konštrukcia
  • Agresívny dizajn pre hráčov
  • Výborný všesmerový mikrofón
  • Pripojenie cez USB - kompatibilný s PC a PS4

Praktická konštrukcia

Praktická skladacia konštrukcia umožňuje ideálne nastavenie slúchadiel pre vašu hlavu. Obe mušle sú vybavené pamäťovou penou, ktorá zaisťuje pohodlné nosenie aj pri dlhom hraní. Zariadenie je vybavené sklápacím mikrofónom, ktorý disponuje praktickou funkciou automatického stlmenia. Pri vyklopení mikrofónu nahor sa mikrofón automaticky vypne. Pri sklopení do dolnej pozície sa mikrofón opäť zapne.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ked sa pridava hlasitost na ovladacom paneli na kabli od sluchatiek tak sa pridava len v sluchadlach alebo von windovse?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká sluchátka jsou lepší : OZONE RAGE 7HX bílá nebo OZONE BLAST OCELOTE WORLD černo/oranžová ? Děkuji

Diskusia a poradňa k OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové
Príslušenstvo pre OZONE BLAST OCELOTE WORLD čierno-oranžové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE BLAST OCELOTE WORLD černo/oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZON BLAST ocelote WORLD schwarz / orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZON BLAST ocelote WORLD schwarz / orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE BLAST OCELOTE WORLD fekete / narancssárga.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií