Vyhraj lístky na EURO 2024

OZONE EKHO H30

Zobraziť katalóg
OZONE EKHO H30
Herné slúchadlá – 3.5mm jack, citlivosť mikrofónu: -58 ± 3dB, 1.2m dlhý kábel
Kód:  OZ500t2 Produktové číslo:  OZEKHOH30

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE EKHO H30

Herné slúchadlá OZONE EKHO H30 vás zaujmú nielen svojím kvalitným zvukom, ale aj pohodlným a kvalitným dizajnom. Slúchadlá sú ľahké a ergonomické, takže môžete hrať dlhé hodiny bez toho, aby ste sa cítili nepohodlne. Na komunikáciu s vašimi spoluhráčmi iste využijete všesmerový mikrofón s redukciou šumu, ktorá zabezpečí väčšiu zrozumiteľnosť. Kvalitné 40 mm meniče a široký frekvenčný rozsah vám zaistia kvalitný hudobný zážitok za akýchkoľvek okolností. Nezabudnite na multifunkčnosť herných slúchadiel. Nemusíte ich používať len na hranie na PC, ale tiež aj na mobilnom telefóne alebo tablete. Slúchadlá OZONE EKHO H30 okrem iného získali veľa prestížnych ocenení. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel OZONE EKHO H30

  • Ľahký a ergonomický dizajn
  • Slúchadlá disponujú výbornou zvukovou reprodukciou
  • Kvalitný mikrofón s redukciou šumu
  • Slúchadlá sú výborným spoločníkom pre hranie počítačových hier

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Majú slúchadlá zvlášť audio jack a microphone jack alebo majú 1 pre zvuk aj mikrofón?

Diskusia a poradňa k OZONE EKHO H30
Príslušenstvo pre OZONE EKHO H30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE EKHO H30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H30. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H30. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE EKHO H30.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií