Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

OZONE EKHO H80

Zobraziť katalóg
OZONE EKHO H80
4,8 4 hodnotení
Herné slúchadlá - priestorový zvuk 7.1, pripojenie USB, konvertor 53mm, impedancia 32Ohm, frekvenčná odozva 10Hz-20000Hz, podsvietenie RGB LED, 2m kábel
Kód:  OZ500t0 Produktové číslo:  OZEKHOH80

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE EKHO H80

Nasaďte si slúchadlá OZONE EKHO H80 Origen na uši, zapnite si svoju obľúbenú počítačovú hru a nechajte sa úplne pohltiť 7.1 kanálovým zvukom, vďaka ktorému si budete pripadať, ako keby ste sa ocitli priamo uprostred bitky. Keďže tieto slúchadlá majú špičkový zvuk zapísaný priamo vo svojom genetickom kóde, vyhovie požiadavkám všetkých vášnivých hráčov. S priestorovým zvukom, aký slúchadlá ponúkajú, budete vždy vedieť, odkiaľ prichádza nebezpečenstvo, preto stihnete včas zareagovať, nepriateľa zneškodniť a dosiahnuť vysnívané víťazstvo. 

Kľúčové vlastnosti

  • pôsobivý vzhľad slúchadiel dopĺňa žiariace logo Origen na každom slúchadle
  • polohu protivníka spoľahlivo určíte vďaka špičkovému 7.1 kanálovému zvuku
  • detailné zvukové podanie má na starosti kvalitný 53 mm menič
  • s praktickým ovládačom dosiahnete zvukového podania podľa vašich predstáv
  • nízka hmotnosť (len 380 gramov) zaručí, že slúchadlá takmer neucítite na hlave
  • s mäkkým polstrovaním náušníkov a hlavového mostu sa môžete plne ponoriť do hry

Pôsobivý vzhľad, kvalitný priestorový zvuk

Už na prvý pohľad dáva elegantný a zároveň futuristický dizajn slúchadiel poznať, že tieto slúchadlá nebudú hocijaké. O tom svedčí nielen pôsobivé logo Origen modro žiariace na každom slúchadle, ale aj špičkové technológie vovnútri. Detailný priestorový zvuk 7.1 vám doručí kvalitný 53 mm menič. Vďaka tomu budete schopní vždy spoľahlivo určiť polohu svojho protivníka, či už na vás číha odkiaľkoľvek, a v okamihu proti nemu zakročiť. Vaše rozkazy s krištáľovou čistotou a jasnosťou prenesie k ušiam vašich spoluhráčov citlivý vysúvací mikrofón. Pre ovládanie zvuku nájdete na prívodnom kábli praktický ovládač efektne podsvietený rovnakou farbou ako slúchadlá.  

Pohodlné slúchadlá pre vaše víťazstvo

Aj po dlhých hodinách hrania nepocítite, že máte slúchadlá na sebe. Tomu pomáha ich nízka hmotnosť, ktorá činí len 380 gramov. Pohodlie zaistí tiež mäkké polstrovanie hlavového mostu a extra veľkých náušníkov, ktoré vaše uši objímu. Vy sa tak budete môcť absolútne sústrediť na hru a dosiahnuť výnimočných herných výsledkov.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den keby som si chcel kupit tieto sluchatka tak by my prišla aka verzia (ozone EKHO H80 'Origen' alebo ozone EKHO H80)

daji se pripojit k telefonu pres 3,5mm jack?

Jak dlhy je ten mikrofón je Len taky kratky? Dakujem

Iziluje to zvuk alebo je pocut vsetko okolo?dakujem

Diskusia a poradňa k OZONE EKHO H80
Príslušenstvo pre OZONE EKHO H80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE EKHO H80 RGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H80 RGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE EKHO H80 RGB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE EKHO H80.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií