Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture PET

OZONE Exon F60 Origen

Zobraziť katalóg
OZONE Exon F60 Origen
Herná myš – v dizajne eŠport tímu ORIGEN, high-end optický senzor Pixart (Avago) 3310, rozlíšenie 800–7000dpi, 6 program. tlačidiel, RGB LED podsvietenie, USB pozlátené, opletený kábel 1.8m, pre pravákov
Kód:  OZ501u Produktové číslo:  OZEXONF60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE Exon F60 Origen

OZONE Exon F60 Origen je ergonomická herná myš, na ktorej návrhu sa podieľal známy profesionálny e-športovec xPeke. Určená je pre náročných hráčov, ktorí vyžadujú precízne ovládanie a pohodlnú ergonómiu. Používa špičkový optický senzor, ktorého citlivosť dosahuje 7 000 dpi pre maximálnu presnosť myši a hladký pohyb aj pri náhlych a rýchlych pohyboch. Vďaka tomu získate absolútnu kontrolu v každej situácii. Ideálna je na strieľačky z prvého pohľadu a pre všetkých náruživých hráčov. Podsvietené prvky vrátane loga a kolieska využívajú farebné LED diódy, ktoré je možné nastaviť až na 16,8 miliónov odtieňov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný optický senzor s rozlíšením až 7 000 DPI
  • Vysokokvalitné a odolné spínače OMRON
  • Odolný pogumovaný povrch
  • Ergonomická konštrukcia pre pravákov
  • Konfigurovateľné RGB podsvietenie
  • Softvér na nastavenie parametrov

Ergonomická herná myš

Myš má ergonomický dizajn navrhnutý pre pravákov a poskytne pevný úchop a komfort aj po mnohohodinovom hraní. Programovať možno všetkých 6 tlačidiel. Zaujímavou funkciou je možnosť nastaviť minimálnu výšku nadvihnutia, pri ktorej senzor sníma. Nadštandardnú životnosť hlavných tlačidiel zaistia vysokokvalitné spínače OMRON a príjemným bonusom je pozlátený konektor USB. Podsvietené prvky vrátane loga a kolieska využívajú farebné LED diódy, ktoré je možné nastaviť až na 16,8 miliónov odtieňov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,97 cm Hotovo!
Výška
4,28 cm Hotovo!
Hĺbka
12,82 cm Hotovo!
Hmotnosť
131 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
7 000 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je rozlišení pořád jenom na 7000DPi nebo jde nastavit?

Diskusia a poradňa k OZONE Exon F60 Origen
Príslušenstvo pre OZONE Exon F60 Origen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE Exon F60 Origen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE Exon F60 Origen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE Exon F60 Origen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ozone Exon F60 Origen.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií