Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

OZONE TRIFX čierne

Zobraziť katalóg
OZONE TRIFX čierne
4,8 16 hodnotení
Herné slúchadlá – do uší, výmenný ekvalizér (3 druhy), jack 3.5mm (4 pin), impedancia 16Ohm, frekvenčná odozva 10Hz–20000Hz
Kód:  OZ500d10 Produktové číslo:  OZTRIFX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OZONE TRIFX čierne

Hranie býva obyčajne záležitosť niekoľkých hodín v kuse, a tak hráči, ktorí nemajú radi veľké a ťažké herné slúchadlá, určite privítajú slúchadlá OZONE TRIFX. Slúchadlá do uší od Ozone boli navrhnuté s dôrazom na odolnosť, komfort a nekompromisný zvuk pri hraní, a tiež aj pri počúvaní hudby alebo telefonovaní s múdrymi telefónmi. A ako obstoja vo všetkých disciplínach? Majú špeciálne výmenné ekvalizéry pre „povzbudenie“ požadovanej časti zvukového spektra. Spolu s agresívnym dizajnom hliníkového tela určite uspokoja širokú škálu používateľov.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom OZONE TRIFX

  • Slúchadlá sú vhodné pre hranie, počúvanie hudby, hovory a ďalšie
  • Spájajú najvyššiu kvalitu zvuku so všestrannosťou náhlavných súprav
  • Ozone TRIFX sú vyrobené z ľahkého, ale pevného hliníka
  • Výmenné ekvalizéry pre prispôsobenie rôznym situáciám
  • Zvuková izolácia v každom uchu (3 rôzne koncovky)
  • Nie je nutné rozmotávať (odolný, plochý kábel)
  • Kompaktné puzdro na prenášanie slúchadiel spoločne s príslušenstvom

Slúchadlá Ozone TriFX nič neprekvapí

K TriFX dostanete tri vymeniteľné ekvalizéry pre zabezpečenie vysokej kvality zvuku v najrôznejších situáciách. Ekvalizér Pure Mid prinesie dokonalú rovnováhu pre hranie, hovorené slovo a hudbu. High Pitch je skvelý pre tie herné chvíle, keď je rozhodujúci aj ten najmenší zvuk. Ultra Bass zvýši celkový objem reprodukcie hudby a správne beaty.

Mikrofón pri ruke

Aby ste mohli komunikovať s patričným komfortom pomocou počítačových aplikácií alebo telefónom, nechýba slúchadlám ovládač umiestnený na kábli. Nájdete na ňom tlačidlo pre aktiváciu hlasových služieb, čím sa vám uľahčí prístup pri hernom dohováraní so spoluhráčmi alebo k hovoru pri počúvaní hudby na mobilnom zariadení. Umožňuje ovládanie hlasitosti. Mikrofón je vybavený funkciou pre potlačenie šumu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či tieto slúchadla môžem používať na ps4 a bude fungovať aj mikrofón a nebudem musieť stále držať to tlačidlo

Dobrý den, mají tyto sluchátka mikrofon. Popřípadě funguje mikrofon na ps4. Děkuji za odpověď.

dobrý den asi před rokem jsem kupoval tyto sluchátka a používal je,včera jsem si šel poslechnout písničky a sluchátka hrají jen hudbu v pozadí a hlas není vůbec slyšet(sluchátka jsem zkusil připojit k třem mobilům ale všude stejný problém),pokud ale sluchátka připojím k PC fungují bezproblémově.Proto žádám o radu co s tím,předem děkuji

dobry den chcel by som sa opytat ze ci budu pocut kroky v cs:go nechcem jako ich pocut cez celu mapu len ze ked sa bude nepriatel priblizovat alebo skoci pri mne tak ze ci ho budem pocut

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kedy budú opäť dostupné?

Dobrý den, chci se zeptat, kde je instalovaný ten mikrofon? a dá se mluvit, ikdyž nemám zmáčknutý ten malý ovladač co je na sluchátkách?

Jak je dlouhý kabel?

Diskusia a poradňa k OZONE TRIFX čierne
Príslušenstvo pre OZONE TRIFX čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZONE TRIFX černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZONE TRIFX schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZONE TRIFX schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OZONE TRIFX fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií