Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Paby GPS Tracker Black star

Zobraziť katalóg
Paby GPS Tracker Black star
GPS lokátor – 3G, monitor aktivít a pohybu, presnosť GPS 10 metrov, vodoodolný, možnosť vloženia vlastnej SIM karty, prvý rok služby v cene, svetelný a zvukový signál, aplikácia pre Android a iOS
Kód:  PETb014 Produktové číslo:  P11854
Paby GPS Tracker Black star Predaj skončil

Paby GPS Tracker Black star

Keď sa vám zatúla psík alebo mačička, radšej ako na dobrosrdečného nálezcu sa spoliehajte na bezdrôtový GPS lokátor. Paby Tracker určí polohu vášho maznáčika s presnosťou na 10 m. Využíva bezdrôtové rozhranie WiFi spolu so SIM kartou a komunikačnými protokolmi 2G/3G, GPS a LBS. Zároveň má reproduktor, ktorý vydáva zvukový signál (musíte byť blízko a mať aktívnu mobilnú aplikáciu) a blikajúce LED svetielko, vďaka ktorému svojho štvornohého kamaráta neprehliadnete ani v tme. Zariadenie však neslúži len ako GPS lokátor. Paby Tracker tiež monitoruje počet prejdených krokov, spánok alebo dobu strávenú pohybom. Pokiaľ ho má na obojku psík, do aplikácie v smartfóne dostanete odporúčanie na mieru jeho hmotnosti a plemenu psa. Zároveň môžete využiť aj funkciu virtuálneho plotu. S ňou na mape vymedzíte priestor, v ktorom sa môže váš maznáčik pohybovať a hneď ako ho prekročí, okamžite dostanete upozornenie.

Kľúčové vlastnosti Paby GPS Tracker Black star

  • Zistenie polohy vášho psíka alebo mačičky s presnosťou na 10 metrov
  • Reproduktor a blikajúca LED – ľahšie nájdenie zatúlaného maznáčika v tme
  • Kompatibilný s mobilnou aplikáciou Paby (zdarma dostupná na iTunes a Google Play)
  • Monitor spánku a pohybu a zdravotné odporúčanie na mieru hmotnosti a plemenu psíka
  • Funkcia virtuálny plot
  • Pripevnenie na obojok
  • Ľahký, netoxický materiál
  • Vodoodolný do 1 m (IP67)
  • Pre správne fungovanie je potrebná SIM karta 

Ľahký a vodoodolný lokátor z netoxických materiálov

Na obojok svojho maznáčika pripevníte Paby GPS Tracker vďaka nastaviteľnému remienku. Telo lokátora je robustné, odolné proti poškodeniu a vyrobené z netoxických materiálov. Zároveň je veľmi ľahké (len 31,6 gramov) a vášho štvornohého priateľa zbytočne nezaťaží. Lokátor má certifikáciu IP 67, takže je chránený proti prachu a ponoreniu do vody do hĺbky jedného metra až na 30 minút.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Paby GPS Tracker Black star. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Schwarzer Stern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Paby GPS Tracker Schwarzer Stern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Paby GPS Tracker fekete csillag.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií