AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk

Zobraziť katalóg
Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk
USB kľúč Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk
Kód:  DU065a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk Predaj skončil

Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk

Vreckový prenosný disk s kapacitou 1 GB bez loga vhodný na reklamné potlače.Využíva pripojenie cez rýchle rozhranie USB 2.0.Pripája sa priamo do USB portu počítača a je ideálny pre prenos dát medzi počítačmi ako náhrada diskiet.Odolné celokovové prevedenie zaisťuje maximálnu bezpečnosť pre vaše citlivé údaje.

Tieto miniatúrne flash pamäť veľkosti bežného USB konektoru je ďaleko rýchlejšia ako klasická disketa, má omnoho väčšiu kapacitu a spoľahlivosť dát je na vysokej úrovni.Vďaka vlastnosti USB je práca rovnako jednoduchá ako s disketou.FlashDrive stačí zasunúť do USB slotu a ten sa potom zobrazí ako ďalší disk.Pri prvom zasunutí do počítača dôjde k automatickej detekcii a inštalácii, pri ďalšom zasunutí sa dá pamäť využívať okamžite.

Rozhranie:
USB 2.0

Kapacita:
1 GB

Operačné systémy:+
Win 2000, ME, XP
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pan Ram FlashDrive 1GB USB2.0 bez loga, vhodný pro potisk.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií