Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Panasonic AG-AC 160 AEJ

Zobraziť katalóg
Panasonic AG-AC 160 AEJ
Digitálna kamera AVCHD 3xMOS, 2,2Mpx, Full HD, 22x opt. Zoom, 3,45" LCD, HDMI, RCA, mini USB, SDHC/SDXC, vstavaný mikrofón, optická stabilizácia
Kód:  OP280f Produktové číslo:  AGAC160AEJ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic AG-AC 160 AEJ

Rad profesionálnych kamier značky Panasonic sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model AG-AC 160 AEJ  s ergonomickým dizajnom na pohodlné natáčanie. S touto digitálnou filmovou kamerou vybavenou 1/3" 3MOS senzorom zažijete netušené kreatívne možnosti. Zvládá zaznamenať video vo Full HD rozlišení aj za horších svetelných podmínek.

Kľúčové vlastnosti

  • kamera natáča vo Full HD rozlíšení
  • natočené video sa ukladá na karty SDHC/ SDXC
  • 1/3" CMOS senzor zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • zo všetkých predstaviteľných uhlov môžete natáčať vďaka nastaviteľnému LCD displeju
  • objektív s 22× zoomom bol vyvinutý špeciálne na natáčanie HD videa
  • kamera disponuje NFC a Wi-Fi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá totiž disponuje 1/3" CMOS senzorom Exmor,ktorý bol vyvinutý práve na profesionálne využitie. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. 

S touto kamerou môžete kamkoľvek

Dokumentárne programy, filmy, firemné večierky či reportáže a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou značky Panasonic. Videozáznamy kamera dovoľuje robiť vo Full HD rozlíšení podľa normy AVCHD 2.0 s dátovým tokom až 28 Mbps prostredníctvom MPEG-4 AVC alebo H.264 kodeku. Video môže byť zaznamenávané na karty SDHC/SDXC. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľné miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky, ale problém nie je po rozložení ramennej opierky ani natáčanie z ramena. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3,45" displej.

Kvalitný objektív na skutočné filmovanie

Kamera je vybavená objektívom s 22× zoomom, s ktorým sa môžete pustiť do naozajstného filmovanie. Objektív bol vyvinutý špeciálne na natáčanie HD videa s vysokou obrazovou kvalitou.Motorový zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu. Vďaka moderným optickým technológiám poskytuje široké rozpätie zoomu 28 - 616 mm (ekv. 35 mm), od širokouhlého až po telefoto, bez nutnosti použitia optického adaptéra.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic AG-AC 160 AEJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic AG-AC 160 AEJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC 160 AEJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC 160 AEJ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic AG-AC 160 AEJ.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií