Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic AG-AC8EJ

Zobraziť katalóg
Panasonic AG-AC8EJ
Digitálna kamera AVCHD MOS, 4.14Mpx, Full HD, 21x opt. Zoom, 3 "LCD dotykový displej, HDMI, USB, 2x SD, vstavaný mikrofón, optická stabilizácia
Kód:  OP280b Produktové číslo:  AGAC8EJ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic AG-AC8EJ

Či už ste začínajúci kameraman, nadšenec alebo chcete natáčať kvalitné domáce videá, potom práve pre vás je tu pripravená táto poloprofesionálna kamera Panasonic AG-AC8EJ. Tá je charakteristická svojou ľahkosťou, malými rozmermi a ergonomickým dizajnom pre pohodlné natáčanie. Táto digitálna filmová kamera vybavená 1 / 4,5 "MOS senzorom ponúkne vynikajúcu obrazovú kvalitu vo Full HD rozlíšení (1920 × 1080), ktorý sa pýši nízkym šumom a samozrejme aj skvelou obrazovou kvalitou, to všetko aj pri zlom osvetlení. 

kľúčové vlastnosti

  • kamera natáča vo Full HD rozlíšení (1920 × 1080)
  • natočené video sa ukladá na dvojicu SD kariet
  • obrazový 1 / 4,5 "MOS senzor zaistí svetlé a ostré zábery aj pri zlom osvetlení
  • objektív so svetelnosťou F1.8 a šírkou záberu 28 mm ponúkne až 21 × priblíženie
  • natáčať môžete ako z ruky, tak aj z ramena
  • kamera je vybavená bezdrôtovým pripojením Wi-Fi a NFC

špičkový senzor

Použitý 1/4,5" MOS senzor s rozlišením 4,14 Mpix zajistí světlé a ostré záběry i při špatném osvětlení.Dokáže vykúzliť príjemný bokeh, ktorý zvýrazní zaznamenávaný objekt. Spolu s tým prináša senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na kvalitné zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. Funkcia Color Night Rec vylepšuje záznam za veľmi zlých svetelných podmienok a pri statických, jednoduchších scénach umožňuje nahrávať takmer bez osvetlenia.O stabilizáciu obrazu sa stará hybridný systém O.IS

Natáčajte na dve karty

Výukové videá, záznamy svadieb či seminárov alebo aj športových zápasov, k tomu všetkému využijete poloprofesionálna kameru značky Panasonic. Kamera dovoľuje zaznamenávať video do formátov AVCHD pri rozlíšení 1920 × 1080 pri snímkovej frekvencii 50 fps a maximálnym tokom 28 Mbps. Okrem záznamu do HD formátu AVCHD je podporované aj natáčanie v režime PM s rozlíšením 1280 × 720 a dátovým tokom 8 Mbps. Video sa ukladá na karty SD, pre ktoré sú tu rezervované dva sloty.

Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľná miesta a natáčať zo všemožných uhlov. To vám umožní možnosť natáčania z ruky alebo aj z ramena.Hledáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hledáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3 "displej. 

Kvalitný objektív pre skutočných filmovanie

Ve výbavě této kamery nechybí ani objektiv s 21× zoomem, který však lze v iA módu rozšířit na zoom 50×. Objektív je 28 mm široký so skvelou svetelnosťou F1.8 zaistí zlé osvetlenie pri natáčaní nebude prekážkou. Vďaka šírke záberu objektívu ho možno využiť aj v menších priestoroch, bez toho aby ste sa museli báť, že by sa vám do záberu nevošiel nejaký dôležitý prvok scény. Špeciálnou funkciou je modro svietiace krúžok medzi telom kamery a objektívom. V e chvíli, keď kamera prejde do režimu nahrávania, sa farba podsvietenia zmení na červenú, takže vy aj ľudia, ktoré natáčate, budete vedieť, že kamera nahráva. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u této kamery dole klasický vstup pro běžný stativ? Nebo je pro ni třeba zakoupit speciální stativ?

Diskusia a poradňa k Panasonic AG-AC8EJ
Príslušenstvo pre Panasonic AG-AC8EJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic AG-AC8EJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC8EJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic AG-AC8EJ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic AG-AC8EJ.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií