AP+ nový vizuál Star Wars

Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5

Zobraziť katalóg
Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5
1,0 1 hodnotení
Softvér – V-Log SW Key na nakrúcanie videa
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  719b4 Produktové číslo:  DMW-SFU1GU Stránky výrobcu
Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5 113,90 € Momentálne nedostupné

Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5

Vylepšite si fotoaparát Panasonic profesionálnou funkciou a maximálne využite špičkový hardvér Lumix DMC-GH4 a GH5. Aktivačný kľúč Panasonic DMW-SFU1 navýši dynamický rozsah pre farebné korekcie pri spracovaní (10 až 12 EV) a pridá podporu V-Log/V-Log L s vlastnosťami krivky filmu Cineon. Krivku možno tiež upraviť pomocou LUT (Look Up Table). S vylepšenou kompatibilitou pre GH4, FZ2500, GH5 a Panasonic Varicam tiež zariadi lepšiu gradáciu farebných odtieňov.

Kľúčové vlastnosti aktivačného kľúča na nahrávanie záznamu V-Log L

  • Vylepšenie pre modely DMC-GH4 a GH5
  • Zvyšuje dynamický rozsah
  • Lepšie gradácie farieb
  • V-Log/V-Log L podobný Cineon

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je možné tento kľúč použiť na aktiváciu VLog pre G9? všade sa píše že tento typ by mal obsahovať aj G9 po novembrovom update, vie sa k tomu niekto od Panasonicu vyjadrit? ďakujem

Dobrý deň, je to už aj pre Lumix G9 (po upgrade fw na 2.0) ?

Alza ponúka na predaj Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5. Na internete som sa dočítal, že tento kľúč je k dispozícii aj pre fotoaparát DMC-FZ2000. Vie mi to prosím niekto potvrdiť alebo poradiť? Mám záujem o tento SW. Peter Loja, [email protected]

Diskusia a poradňa k Panasonic aktivačný kľúč DMW-SFU1 pre GH4, GH5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic aktivační klíč DMW-SFU1 pro GH4, GH5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Activation Key DMW-SFU1 für GH4, GH5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Activation Key DMW-SFU1 für GH4, GH5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic DMW-SFU1 aktiválókulcs a GH4, GH5 készülékhez.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií