Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks

Zobraziť katalóg
Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks
4,8 36 hodnotení
Nabíjačka batérií na tužkové (AA) batérie typu NiMH, nabíja prúdom 250 mA na šachtu, indikácia nabíjania a časovač na ukončenie dobíjania, 4ks batérií s kapacitou 1900 mAh súčasťou balenia
Kód:  HM065d8ia Produktové číslo:  K-KJ51MCC40E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks Predaj skončil

Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks

S touto univerzálnou značkovou nabíjačkou dokážete súčasne nabíjať až 4 NiMH články typu AA. Nabíjačka je riadená bezpečnostným časovačom, ktorý automaticky ukončí nabíjanie, aby nedochádzalo k nebezpečnému prehrievaniu batérie. Sama dokáže rozpoznať typ batérie a stav nabíjania indikuje pomocou LED kontrolky. Táto súprava navyše obsahuje 4 AA batérie značky Eneloop s minimálnou kapacitou 1 900 mAh v nabitom stave. Životnosť týchto výkonných batérií je približne 2 100 dobíjacích cyklov. Batéria sa nabíja na maximálnu kapacitu v rozmedzí 8 až 10 hodín.

Technické parametre:

  • Vhodný akumulátor: NiMH
  • Veľkosť akumulátora: AA
  • Počet nabíjacích slotov: 4
  • Nabíjací prúd batérie AA: 250 mAh
  • Prevádzkové napätie: 230 V
  • Hmotnosť: 230 g
  • Rozmery (v, d, š): 118 × 77 × 75 mm

Parametre a špecifikácia

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
11,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,23 kg Hotovo!
Na batérie
Tužkové (AA) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
11,8 cm Hotovo!
Hĺbka
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,23 kg Hotovo!

Určenie

Na batérie
Tužkové (AA) Hotovo!
Pre typ batérie
NiMH Hotovo!

Vlastnosti

Maximálny nabíjací prúd na šachtu
250 mA Hotovo!
Doba nabíjania
8 h Hotovo!
Funkcie
Indikácia nabíjania, Časovač na ukončenie dobíjania Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
S priloženými akumulátormi Hotovo!
Kapacita pribalených akumulátorov
1 900 mAh Hotovo!
Počet pribalených akumulátorov
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Jaké baterie k nabíječce jsou dodány, nebo lze vybrat při objednávce?

Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat zda při nabíjení lze nabíjet jen 1 nebo 2 baterie nebo se musí všechny 4 současně? Děkuji za odpověď. Pěkný večer. Martin Novák

Dobrý den, je daná nabíječka vyráběná na specifickou kapacitu baterií, nebo se dá použít i na Ni-MH bateriemi s vyšší kapacitou ?

Dobrý den, jak dlouho vydrží nabité baterie? Chci použit do ovladače na x-box. Děkuji

Níže není odkaz do neznáma, to jsou STRÁNKY s NÁVODEM od firmy Panasonic-eneloop na její nabíječky. Klikni zde: Odkaz do neznáma Odkaz s návody ještě jednou, ale v textové podobě: www. panasonic-eneloop.eu/cz/návod-k-použití-nabíječku To divné slovo nabíječku tam skutečně je v tomto tvaru.

Dobrý den, po zasunutí nabíječky do zásuvky nesvítí žádná kontrolka. Baterie se dodávají nabité nebo nabíječka nefunguje? Děkuji za odpověd Irena

Dobrý den, zakoupila jsem tuto nabíječku a není mi jasný systém kontrolek. Pro nabíjení se obě kontrolky rozsvítily, ale nezhasly ani po téměř 16 ti hodinách. Nabíječka i baterie byly horké. Jak to tedy funguje? Když je nabito, mají kontrolky zhasnout a nabíječka přestane nabíjet? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks
Príslušenstvo pre Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900 mAh - 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900 mAh - 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic Basic Charger + eneloop AA 1900mAh 4db.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií