Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 4 ks

Zobraziť katalóg
Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 4 ks
4,9 231 hodnotení
Nabíjateľná batéria tužková AA (LR6), NiMH článok, životnosť 2100 nabíjacích cyklov, napätie až 1.2V, 1900mAh, 4 ks v balení - 5,23 €/ks
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HM065d7g Produktové číslo:  HR-3UTGB-4BP Stránky výrobcu

Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 4 ks

vypnuté
Vysoká kapacita a dlouhá výdrž

Jedna batéria eneloop nahradí až 2100 jednorázových batérií

Dobíjacie batérie Panasonic eneloop sú ideálne pre napájanie prenosných zariadení ako sú digitálne fotoaparáty, MP3 prehrávače, holiace strojčeky a pod. Ich hlavnými prednosťami sú eliminovanie efektu samovybíjania a dlhá životnosť. Batéria si zachová až 80 % svojej pôvodnej kapacity aj po roku nepoužívania. Japonský dizajn a ekologická úspornosť sú zárukou vysokej kvality, vďaka ktorej používajú batérie eneloop tisíce spokojných zákazníkov po celom svete.


Viac ako dvojnásobná životnosť

Špičkové vyhotovenie, využitie moderných materiálov a dôsledná kontrola kvality prispievajú k tomu, že batériu eneloop je možné dobíjať až 2100-krát, čo je dvakrát viac v porovnaní s konkurenciou. Kúpte si batérie eneloop a ušetríte nielen energiu, ale aj vaše financie.


Dlhšia výdrž na jedno nabitie

Jednou z hlavných výhod batérií eneloop je vyššia hladina napätia. Eneloop oproti Ni-MH batériám dokáže udržať napätie nad úrovňou 1,1, ktoré klesne pod tento limit až tesne pred úplným vybitím. Vďaka tomu vaše zariadenie vydrží dlhšie a vy vyhotovíte viac snímok.


vypnuté
až 70% kapacity

Vhodná aj na dlhodobé skladovanie

Vďaka zlepšeniu veľkosti mriežky z kovohydritovej zliatiny si batérie eneloop uchovajú 70 % kapacity aj po 10 rokoch skladovania.

vypnuté
Dlouhá výdrž

Vydržia oveľa dlhšie ako alkalická batéria

Výdrž batérií eneloop je vďaka stabilnému napätiu oveľa dlhšia, než je tomu u štandardných alkalických článkov. Od teraz už nemusíte so sebou nosiť sadu záložných batérií.

vypnuté
Použitelné při nízkých teplotách

Použiteľné pri nízkych teplotách

Aj pri nízkych teplotách si batérie udržia vysoké napätie. Ak často prevádzkujete zimné športy, sú batérie eneloop tou pravou voľbou. Je možné ich používať pri teplotách až -20 °C.



vypnuté
Přednabity solární energií

Pripravené na použitie ihneď po zakúpení!

Batérie eneloop sú vopred nabité solárnou energiou a pripravené na používanie, sú to najekologickejšie batérie na svete.


vypnuté
Porovnání vybíjení

Vydržia omnoho dlhšie ako alkalická batéria vďaka stabilnému napätiu


vypnuté
Recyklovatelné baterie

Šetrné k životnému prostrediu

Pri vývoji batérií eneloop bolo maximálne pamätané na udržateľnosť a ochranu životného prostredia. Ročne je po celom svete používaných cca 30 miliárd batérií. Ak nahradíme aspoň malé percento batériami eneloop, znížime množstvo odpadu z jednorázových článkov a skrátime si tak cestu k čistej energii. Batérie sú prednabité s využitím solárnej energie a vďaka možnosti mnohonásobného dobíjania a recyklovateľnosti prispievajú k udržateľnému životnému štýlu.


vypnuté
Eliminace paměťového efektu

Nerobte si starosti s pamäťovým efektom

Ak opätovne nabijete batériu, ktorá nebola celkom vybitá, "zapamätá" si, že bola používaná krátku dobu a pri opätovnom použití môže napätie rýchlo poklesnúť. Tomuto javu sa hovorí pamäťový efekt. Batérie eneloop majú na začiatku vysoké napätie, takže si uchovajú vždy dostatok energie, aj keď dôjde k tomuto efektu.


vypnuté
Uznávaná kvalita

Svetovo uznávaná kvalita!

Batérie eneloop sú dodávané do viac ako 80 krajín a ich japonský dizajn a výrobu oceňujú zákazníci
z celého sveta. Používatelia pociťujú vysoký stupeň spokojnosti.



Špecifické vlastnosti:

  • udržia až 70 % svojej kapacity aj po piatich rokoch skladovania
  • kapacita 1 900 mAh
  • napätie: 1,2 V
  • nízka doba samovybíjania
  • vysoký výkon
  • bez pamäťového efektu
  • batérie je možné dobíjať úplne aj čiastočne vybité
  • 2 100 dobíjacích cyklov oproti bežným batériám
  • použitie v extrémnych podmienkach (až do -20 °C)
  • balenie: 4 ks batérie
  • prednabité výrobcom - okamžité použitie

Parametre a špecifikácia

Kapacita
1,9 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
2 100 × Hotovo!
Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!

Vlastnosti

Kapacita
1,9 Ah Hotovo!
Napätie
1,2 V Hotovo!
Typ článku
NiMH Hotovo!
Počet nabíjacích cyklov
2 100 × Hotovo!

Typ

Typ batérie
Nabíjacia Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AA (LR6) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na rozměry baterie? Zakoupil jsem Alza dobíjecí baterie 2500 mAh a kryt dálkového ovladače k TV Samsung lze jen ztěží "zaklapnout". Jsou tyto baterie menšího rozměru, než Alza baterie? Děkuji Vám.

O ktorý model eneloop sa prosím jedná? V texte uvádzate 70% kapacitu po 10 rokoch, čo je japonská divízia, ale v špecifikácií dole potom uvádzate kapacitu po 5 rokoch, čo je čínska divízia. Rovnako sú ba obrázku uvedené cyklu nabíjania 1800 krát, v texte potom 2100. Viete prosím potvrdiť o ktorý z eneloopov sa teda jedná? Ďakujem:)

Dobrý deň, je prosím možné tieto baterky nabíjať aj v inej stanici ako v originál Panasonic?

proc to nefacha na xbox one controller?

Dobrý den,může, prosím, dobrá duše, změřit průměr baterie šuplerou. Pohybuje-li se průměr do 14,1mm? Bohužel, slot laseru Bosch PLL360 nepojme tlustší baterii.

Diskusia a poradňa k Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 4 ks
Príslušenstvo pre Panasonic eneloop AA 1 900 mAh 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop AA 1900mAh 4ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Eneloop AA 1900mAh 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Eneloop AA 1900mAh 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic eneloop AA 1900mAh 4db.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií