AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic eneloop CC65E

Zobraziť katalóg
Panasonic eneloop CC65E
5 1 hodnotení
Nabíjačka batérií - profesionální, pro 4 tužkové (AA) nebo mikrotužkové (AAA) baterie Ni-MH, LCD displej, USB port pro nabíjení mobilních zařízení, inteligentní nabíjení, obnovovací režim (režim vybíjení)
Kód:  HM067a3 Produktové číslo:  BQ-CC65 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic eneloop CC65E

Panasonic CC65E je profesionálna nabíjačka batérií, ktorá disponuje inteligentným nabíjaním, kde detekuje veľkosť napätia a tesne pred úplným nabitím vypne nabíjačku, čím predlžuje životnosť batérie. Nabíjačka je vybavená LCD displejom, ktorý zobrazuje potrebné parametre ako napríklad kapacitu, napätie a čas. Zariadenie pojme až 4 batérie typu AA alebo AAA a navyše je vybavené portom USB, takže môžete skrze neho pokojne pripojiť a nabíjať mobilným telefón.

Kľúčové vlastnosti nabíjačky Panasonic CC65E

  • Profesionálna nabíjačka batérií
  • LCD displej zobrazuje čas, kapacitu aj napätie
  • Režim „obnovenia“ – vybíjanie
  • Panasonic CC65E má inteligentné dobíjanie
  • Pojme 4 kusy AA alebo AAA batérií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co znamená prosím logo klíče u některých nabijených baterií? existuje návod ke stažení v pdf?

Prosím o vysvětlení,co znamená symbol prázdná baterka s vykřičníkem(s popisem abnormální).Děkuji.

Líšia sa nabíjacie prúdy pre jednotlivé sloty? Pre upresnenie otázky- ak umiestnim dvojicu rovnakých batérií napr. do slotov 1 a 4, resp. 2 a 3, resp. 1 a 2, tak nabíjacie prúdy budú stále rovnaké?

Dobry den Mozem nabijat len jednu bateriu, alebo musia byt vsetky styri sachty plne Dakujem

v názve máte produkt bq-cc65e, no na obrázku bq-cc65 a takisto aj ako kód produktu. v eshopoch som našiel oba modely. v čom je, prosím, rozdiel?

Diskusia a poradňa k Panasonic eneloop CC65E
Príslušenstvo pre Panasonic eneloop CC65E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic eneloop CC65E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop CC65E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic eneloop CC65E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic eneloop CC65E.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií