PET AD homeoffice

Panasonic ER-GD50

Zobraziť katalóg
Panasonic ER-GD50
Zastrihávač – fúzov 3v1, i-SHAPE dizajn, šírka britu 35mm, nadstavec na detaily, nastavenie dĺžky 0.5-10mm/20 krokov, umývateľný brit, prevádzka cez sieť aj na batériu (50min)
Kód:  PANGD500 Produktové číslo:  ER-GD50-K803 Stránky výrobcu
Panasonic ER-GD50 Predaj skončil

Panasonic ER-GD50

Dokonalá starostlivosť o fúzy

Multifunkčný zastrihovač fúzov Panasonic ER-GD50 zaistí dokonalú starostlivosť o vaše fúzy. Vďaka dvom nadstavcom zvládne precíznu úpravu brady, dobre pestovanú bradu a zvládne aj hladké oholenie. Strojček je vybavený umývateľnými britmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré dokážu oholiť s presnosťou 0,5 - 10 milimetrov.


Kľúčové vlastnosti zastrihovača Panasonic ER-GD50

  • Zastrihovač sa napája batériovo aj cez sieť
  • Na jedno nabitie vydrží pracovať až 50 minút
  • Úplne umývateľné brity z nehrdzavejúcej ocele
  • Presný nástavec s britom 35 mm
  • Hrebeňový nástavec
  • Presnost zastríhávania 0,5 - 10 mm
  • Cestovné puzdro


Nadstavec pre jemné holenie

S nanovo vyvinutým presným nástavcom pre hladké oholenie sa jednoducho a rýchlo zbavíte fúzov na tvári a pod bradou. Rovný brit s dĺžkou 35 mm sa okrem oholenia postará i o presné zarovnanie a precízny styling. Špeciálny ochranný brit navyše efektívne zachytí fúzy a minimalizuje tak podráždenie kože. Jeho okraje sú zaoblené a pokožku zbytočne nestimuluje. 


Hrebeňový nadstavec

Praktický hrebeňový nadstavec ponúka možnosť presného nastavenia dĺžky zástrihu v rozmedzí 0,5 - 10 mm. Prináša tak dokonalý komfort úpravy fúzov presne podľa vašich preferencií. Je len na vás, či zvolíte ležérne strnisko alebo hustú bradu. Výsledok bude vždy dokonalý.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ER-GD50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GD50. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GD50 Trimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GD50 Trimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ER-GD50.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií