PET AD homeoffice

Panasonic ER-GD60

Zobraziť katalóg
Panasonic ER-GD60
5 1 hodnotení
Zastrihávač – fúzov 3v1, i-SHAPE dizajn, šírka britu 35mm, nadstavec na detaily, nastavenie dĺžky 0.5 –10mm/20 krokov, umývateľný brit, prevádzka cez sieť aj na batériu (50min)
Kód:  PANGD600 Produktové číslo:  ER-GD60-S803 Stránky výrobcu

Panasonic ER-GD60

Dokonalá starostlivosť o fúzy

Multifunkčný zastrihávač fúzov 3 v 1 Panasonic ER-GD60 zaistí dokonalú starostlivosť o vaše fúzy. Vďaka trom nadstavcom zastane precíznu úpravu briadky, dobre pestovanej brady a zvládne aj hladké oholenie. Strojček je vybavený umývateľnými britmi z antikorovej ocele, ktoré dokážu oholiť s presnosťou na 0,5 – 10 milimetrov.


Kľúčové vlastnosti zastrihávača Panasonic ER-GD60

  • Zastrihávač sa napája batériovo aj cez sieť
  • Na jedno nabitie vydrží pracovať až 50 minút
  • Plne umývateľné brity z antikorovej ocele
  • Detailný nadstavec s britom 10 mm
  • Presný nadstavec s britom 35 mm
  • Hrebeňový nadstavec
  • Presnosť zastrihávania 0,5 – 10 mm
  • Cestovné puzdro


Nadstavec pre jemné oholenie

S novo vyvinutým presným nadstavcom pre hladké oholenie sa ľahko a rýchlo zbavíte fúzov na tvári a pod bradou. Rovný brit s dĺžkou 35 mm sa okrem oholenia postará aj o presné zarovnanie a precízny styling. Špeciálny ochranný brit navyše efektívne zachytáva fúzy a minimalizuje tak podráždenie pokožky. Jeho okraje sú zaoblené a pokožku zbytočne nestimulujú.


Hrebeňový nadstavec

Praktický hrebeňový nadstavec ponúka možnosť presného nastavenia dĺžky zástrihu v rozmedzí 0,5 – 10 mm. Prináša tak dokonalý komfort úpravy fúzov presne podľa vašich preferencií. Je len na vás, či zvolíte ležérne strnisko alebo hustú bradu. Výsledok bude vždy dokonalý.


Nadstavec pre presné zastrihávanie

Detailný nadstavec umožní presné a ostré zastrihávanie pomocou britu s dĺžkou 10 mm. Ľahko tak vytvoríte ostro rezané linky a dokonale doladíte vzhľad vašich fúzov či kotliet. Brity sú plne umývateľné a je možné ich použiť pre mokré holenie, ale ak sa ponáhľate, zvládnete to aj na sucho bez holiacej peny.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou břity samoostřící? A jaká je životnost?

Diskusia a poradňa k Panasonic ER-GD60
Príslušenstvo pre Panasonic ER-GD60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GD60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GD60 Trimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ER-GD60.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií