Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic ES-ED93

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-ED93
4,1 8 hodnotení
Epilátor – 6v1, pre epiláciu namokro aj nasucho, 48 pinziet, výkyvná hlavica o 60°, dvojité široké disky, dve rýchlosti s LED indikáciou, bezšnúrová prevádzka, prisvetľovacia LED lampička, 4 vymeniteľné hlavice, 2 nadstavce
Kód:  PANES933 Produktové číslo:  ES-ED93-P503 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-ED93

Panasonic ES-ED93 6v1

Panasonic ES-ED93 6 v 1: najlepšie riešenie pre účinnú a bezbolestnú epiláciu

Špecialitou epilátora Panasonic ES-ED93 je prémiová výbava v podobe dvojitého kotúčika, zabudovanej lampičky a výklopnej hlavice. Ich účelom je zabezpečiť vám nielen účinnú, ale hlavne šetrnú a bezbolestnú epiláciu. Epilátor ďalej ponúka dva prevádzkové režimy a v porovnaní s konkurenčnými modelmi oceníte aj jeho jednoduchú údržbu: akonáhle s odstraňovaním chĺpkov skončíte, stačí prístroj jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou.


Kľúčové vlastnosti epilátora

  • Určený na odstraňovanie chĺpkov nasucho aj namokro
  • 60° výkyvná hlavica sa perfektne prispôsobí krivkám vášho tela
  • Dvojitý epilačný kotúč & prisvetľovacia lampička pre účinné odstránenie všetkých chĺpkov
  • Dve prevádzkové rýchlosti
  • Jednoduché čistenie hlavice pod tečúcou vodou
  • Obsahuje 4 vymeniteľné hlavice na starostlivosť o chodidlá
  • Napájanie zo zásuvky alebo možnosť bezkáblovej prevádzky

Panasonic ES-ED93 6v1

Panasonic ES-ED93 je vybavený tak, aby ste boli s epiláciou vždy spokojná

Epilátor Panasonic ES-ED93 využíva špeciálny dvojitý kotúčik. Ak prvý kotúčik nejaký chĺpok minie, tak práve druhý kotúčik sa postará o jeho odstránenie. Celkovú efektivitu pri epilácii má na svedomí aj desiatka precíznych a výkonných pinziet (celkom 48). Dokonalému výsledku napomáha aj vstavaná lampička, vďaka ktorej spomínané chĺpky lepšie uvidíte.


Panasonic ES-ED93 6v1

Dokonalá prispôsobiteľnosť vďaka výkyvnej hlavici

Hlavicu epilátora je možné vyklopiť až o 60°. Vďaka tomu sa Panasonic ES-ED93 dokonale prispôsobuje záhybom vášho tela a postará sa o to, že výsledok epilácie bude presne taký, aký očakávate.


Panasonic ES-ED93 6v1

Okrem účinnosti kladie Panasonic ES-ED93 dôraz aj na šetrnosť

Pri epilácii naneste gél priamo na samotnú hlavicu zariadenia. Po prvé nehrozí, že by sa tým Panasonic ES-ED93 akokoľvek poškodil a odstraňovanie chĺpkov navyše prebehne nielen účinne, ale aj nanajvýš jemne a šetrne.


Panasonic ES-ED93 6v1

Ochrana pokožky

Za kožu neťahá, jeho cieľom sú iba chĺpky

K šetrnej epilácii prispieva Panasonic ES-ED93 aj funkciou pre ochranu pokožky. Vďaka nej epilátor za kožu neťahá: jeho cieľom sú len chĺpky. Celý proces sa tak zaobíde bez nepríjemne bolestivých okamihov.


Panasonic ES-ED93 6v1

Epilátor a jeho multifunkčné spôsoby využitia

Rôznymi druhmi hlavíc umožňuje epilátor Panasonic ES-ED93 rôzne spôsoby starostlivosti o vaše teloEpilačné hlavice odstraňujú chĺpky od korienkov, zatiaľ čo holiace hlavice ich zastrihujú a skracujú na povrchu kože. Hlavica s valcom sa pre zmenu postará o stvrdnutú kožu na pätách.


Panasonic ES-ED93 6v1

Ľahkou údržbou vám Panasonic ES-ED93 vrásky nepridá

Každé stlačenie hlavného spínača prepne režim, v akom zrovna epilátor beží. Panasonic ES-ED93 ponúka celkom dva režimy: normálny alebo jemný. Jeho údržbu navyše uľahčuje fakt, že ho po skončení epilácie môžete opláchnuť pod tečúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Tehlová Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
48 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, znamená bezsíťový provoz, že epilátor disponuje integrovanou baterií, která se dobije ze sítě, nebo je třeba pro bezsítový provoz dokupovat "tužkové baterie"? Děkuji moc, Jana

Diskusia a poradňa k Panasonic ES-ED93
Príslušenstvo pre Panasonic ES-ED93 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-ED93. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-ED93. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-ED93. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-ED93.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií