AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic ES-LT4N-S803

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-LT4N-S803
Holiaci strojček 3 nezávislé plávajúce čepele, pre holenie namokro i na sucho, flexibilné 3D hlava, holiaci senzor, 5 LED indikátor stavu batérie, zaoblená planžeta, doba prevádzky 45min, doba nabíjania 1hod., Umývateľný, výklopný zastrihávač
Kód:  EAV2334m Produktové číslo:  ES-LT4N-S803 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LT4N-S803

Ak snívate o hodvábne hladkom oholení, potom práve tento holiaci strojček Panasonic ES-LT4N urobí vášmu snívanie prietrž a uvedie vaše sny v realitu. Vodeodolné prevedenie strojčeka zabezpečí pohodlné oholenie ako nasucho, tak aj s použitím peny či gélu na holenie, a ani umytie strojčeka po holenie nebude robiť žiadny problém. Jednoducho ho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou. Naplno si preto vychutnajte dokonale hladké oholenie bez podráždenia kože.

Ani ten najtvrdší vous neunikne

Oveľa jemnejšie oholenie týmto strojčekom je možné vďaka flexibilným hlavám Multi-Flex 3D, ktoré presnejšie kopírujú kontúry tváre, čo so sebou prináša výhodu tesnejšieho kontaktu s pokožkou aj pri vyvinutí menšieho tlaku na pokožku. To by však nebolo predstaviteľné bez ostrých a odolných britov s rezacími hranami v uhle 30 °, ktorým neunikne ani ten najtvrdší vous. Ergonomický tvar a pogumovaná rukoväť strojčeka navyše umožňuje pevných úchop bez kĺzania.

Plný praktických vychytávok

Pre ešte dokonalejšie oholenie disponuje tento strojček snímačom hustoty fúzov. Ak strojček narazí na miesto, kde je hustota fúzov väčšia, zrýchli rotáciu motora, v miestach s redším porastom sa rotácia motora naopak spomalí. To všetko vedie k optimálnemu výsledku vášho oholenie. Strojček obsahuje lineárny motor s rýchlosťou 13 000 cyklov za minútu a funguje na bezšnúrová prevádzka. O stave nabitia batérie vás spoľahlivo informuje LED indikátor, takže nestratíte prehľad o tom, kedy je potrebné strojček nabiť. Nesmie tu však chýbať ani praktický zastrihávač pre úpravu dlhších fúzov.
Urobte tak z nudné a nezáživné rutiny v kúpeľni jedinečný zážitok a doprajte si maximálny komfort pri holení.

Parametre a secifikace

  • Počet planžiet: 3
  • Rýchlosť motora: 13 000 cyklov za minútu
  • Uhol vnútorného britu: 30 stupňov
  • Čas nabíjania: Približne 1 hodinu
  • Doba prevádzky: 45 minút
  • Rozmery (V x Š x H): Približne 65 × 160 × 47 mm
  • Hmotnosť: Približne 165 g

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ES-LT4N-S803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-LT4N-S803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LT4N-S803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LT4N-S803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-LT4N-S803.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií