AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Panasonic ES-LT6N-S803

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-LT6N-S803
5 2 hodnotení
Holiaci strojček pánsky, na tvár, mokré holenie, vodoodolnosť, umývateľný, zastrihávač a indikátor nabíjania LED, planžetový, napájanie: akumulátor, dĺžka nabíjania 1 h, farba strieborná
Kód:  EAV2334n Produktové číslo:  ES-LT6N-S803 Stránky výrobcu

Panasonic ES-LT6N-S803

Panasonic ES-LT6N-S803

Holiaci strojček s 3 čepieľkami a flexibilnou hlavou Multi-Flex 3D Head

Holiaci strojček Panasonic ES-LT6N sa vďaka flexibilnej 3D hlave a výkonnému systému s 3 čepieľkami postará o hodvábne hladké oholenie aj tých najtvrdších fúzov bez podráždenia pokožky. Vďaka vodoodolnému prevedeniu umožňuje oholenie ako nasucho, tak aj s použitím holiacej peny či gélu. Pre maximálny komfort je strojček vybavený výklopným zastrihovačom, automatickou detekciou hustoty fúzov a bezdrôtovou prevádzkou na batériu.


Holiaca hlava Multi-Flex 3D

Flexibilná hlava

Flexibilná hlava Multi-Flex 3D sa postará o oveľa jemnejšie oholenie, ktoré presnejšie kopíruje kontúry tváre, takže hlava strojčeka je v tesnom kontakte s pokožkou aj pri vyvinutí menšieho tlaku.

3-čepieľkový rezný systém

3-čepieľkový rezný systém

Systém s tromi čepieľkami zaistí dôkladne oholenie všetkých typov fúzov. Precízne vnútorné čepieľky leštené nanotechnológiou disponujú rezacími hranami s uhlom 30°. Výsledkom je čisté a neuveriteľne hladké oholenie aj tých najtvrdšie fúzov.

Japanese Blade Technology

Inšpirácia v japonskej zručnosti

Panasonic sa pri vývoji nových čepieľok inšpiroval japonskými znalosťami výroby ostrých a pevných mečov. Za pomoci modernej technológie boli vyvinuté vysoko kvalitné nože, ktoré vynikajú špičkovú odolnosťou, presnosťou a ostrosťou.

Snímač holenia

Snímač holenia

Špeciálny snímač priebežne zisťuje rozdiely v hustote fúzov a reguluje výkon strojčeka pre zaistenie efektívnejšieho holenia v miestach s hustým porastom či naopak v častiach, kde sú fúzy riedke. Vďaka tomu dochádza k minimálnemu podráždeniu pokožky.

Detekcia hustoty fúzov

Detekcia hustoty fúzov

V prípade detekcie hustých fúzov strojček zvýši rotáciu motora, vďaka čomu nedôjde k strate výkonu a bez problému oholí aj tvrdšie fúzy s hustým porastom. Ak sú detekované riedke fúzy, výkon sa naopak zníži, aby nedošlo k podráždeniu pokožky.

Lineárny motor Panasonic

Rýchly a výkonný

Holiaci stojček ES-LT6N-S803 je vybavený lineárnym motorom Panasonic s 13 000 cyklami za minútu, vďaka čomu mu neodolá žiaden fúz, a to aj pri holení veľmi hustého porastu. Vždy je zaručené dôkladné oholenie s dokonalou hladkosťou.

Prvotriedny kovový dizajn

Prvotriedny kovový dizajn

Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov je garantovaná vysoká odolnosť a dlhá životnosť strojčeka. Hladké a pevné telo strojčeka s vynikajúcou ergonómiou vám prirodzene sadne do dlane a umožní tak jeho jednoduché a pohodlné používanie.

Praktická nabíjačka

Praktická nabíjačka

Pre nabíjanie stačí strojček umiestniť do stojanovej nabíjačky, ktorá vďaka kompaktným rozmerom nezaberie miesto pri umývadle. 5-fázový LED indikátor navyše zobrazuje kapacitu batérie počas nabíjania, ktoré nezaberie viac ako 1 hodinu.

Vodoodolné telo

Vodoodolné telo

Vodoodolná konštrukcia holiaceho strojčeka umožní jeho ľahké čistenie pod tečúcou vodou. Okrem suchého holenia je možné vďaka technológii Wet&Dry použiť aj holiacu penu či gél pre hodvábne hladké oholenie.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím Vás, kedy budú dostupné náhradné planžety. Ďakujem

Diskusia a poradňa k Panasonic ES-LT6N-S803
Príslušenstvo pre Panasonic ES-LT6N-S803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-LT6N-S803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LT6N-S803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LT6N-S803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-LT6N-S803.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií