AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic ES-LV67-A803

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-LV67-A803
5,0 19 hodnotení
Holiaci strojček – planžetový, 5 nezávislých plávajúcich čepieľok, holenie na sucho aj na mokro, umývateľný, lineárny motor so 14.000 cyklami za minútu, 16D multi-flexibilná hlavica, holiaci senzor, LED indikácia, výklopný zastrihávač, iba bez sieťovej prevádzky, Li-Ion batéria, prevádzka 45 min, puzdro v balení
Kód:  PANHS050 Produktové číslo:  ES-LV67-A803 Stránky výrobcu

Panasonic ES-LV67-A803

Ponáhľate ráno do práce? S modernými technológiami holiaceho strojčeka Panasonic s krížovým strihaním bude hladké oholenie záležitosťou chvíľky. Kvalitne spracovaný holiaci strojček v modrej farbe s výkonným lineárnym motorčekom dosiahne rýchlosť až 70 000 strihov za minútu Perfektné prispôsobenie líniám tváre a krku zabezpečí výkyvná hlava Multi-flex 16D so špeciálnym senzorom na zisťovanie hustoty fúzov. Okrem pokrokových technológií tento planžetový holiaci strojček ponúka aj rýchle nabíjanie, výklopný zastrihávač a možnosť holenia na sucho aj na mokro – Wet & Dry. Možno ho jednoducho umyť pod tečúcou vodou.

Panasonic ES-LV67-A803 a jeho hlavné vlastnosti

  • Vysoko výkonný lineárny motorček pracuje so 14 000 cyklami za minútu
  • Zvládne až 70 000 strihov za minútu
  • Špeciálny japonský senzor sníma hustotu fúzov na hladké oholenie
  • Naklápacia hlava Multi-flex 16D s výklopným zastrihávačom
  • Má 5 vonkajších oblúkových čepieľok
  • Holenie je možné na sucho aj na mokro – Wet & Dry

Špeciálne funkcie na dokonale hladké oholenie

Multifunkčná hlava Multi-flex 16D sa pýši piatimi oblúkovými čepieľkami. Uprostred sa nachádza 1 rýchla strihacia lišta, ktorá svojím hrebeňom zachytí a kvalitne zostrihne dlhšie fúzy. 2 rýchle zdvíhacie planžety vedľa nej nadvihnú a odstrihnú fúzy ležiace. Dlhšie fúzy na bokoch odstrihnú 2 začisťovacie planžety. Holiacemu strojčeku Panasonic neuniknú fúzy žiadneho typu zásluhou oblúkových čepelí v kombinácii s veľmi ostrými vnútornými čepeľami so sklonom 30° a nano úpravou povrchu. Zaistí tak efektívne a dokonale hladké oholenie aj blízko pri korienkoch. Ďalšiu prednosť planžetového holiaceho strojčeka Panasonic ponúka precízny japonský senzor. Sníma v reálnom čase fúzy 220× za sekundu a 14 × za sekundu upravuje aktuálny výkon motorčeka. Dotvára tak presný výsledok oholenia a zároveň nezaťaží vašu pokožku.

Pohodlné holenie so strojčekom Panasonic

Holiaci strojček Panasonic sa vďaka svojmu ergonomickému tvaru, pogumovanej zadnej a bočnej ploche, opierke palca priamo pod holiacou hlavicou dobre drží a nevykĺzne pri holení. Dobíja sa iba 60 minút pri univerzálnom rozsahu napätia 100 – 240 V, čo oceníte najmä pri cestovaní. Holiaci strojček na fúzy vydrží v prevádzke bez straty výkonu až 50 minút. Na prehľadnom LED displeji vždy uvidíte stav batérie.

Obsah balenia:
Holiaci strojček Panasonic ES-LV67-A803, ochranný kryt, cestovné puzdro, sieťový adaptér, čistiaca kefka, olej, prevádzkové pokyny.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED, Rýchle nabíjanie Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se k tomuto strojku rovnou dokoupit náhradní břit a planžeta?

Dobrý den, je součástí návod v češtině?

Dobry den, prosim Vas, existuji vymenne hlavice pro tento strojek? Dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k Panasonic ES-LV67-A803
Príslušenstvo pre Panasonic ES-LV67-A803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-LV67-A803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-LV67-A803.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií