Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic ES-LV95-S803

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-LV95-S803
Holiaci strojček 5 nezávislých plávajúcich hláv, pre holenie namokro i na sucho, umývateľný, bezšnúrová
Kód:  EAV2334e Produktové číslo:  ES-LV95-S803 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LV95-S803

Nevyhnutný pomocník do kúpeľne pre moderného muža - holte sa pohodlne, ľahko a bez podráždenia koža - holte sa vo veľkom štýle!

Revolučný umývateľný holiaci strojček Panasonic ES-LV95-S803 vám poskytne rýchle a pohodlné holenie nasucho aj namokro (Wet/DRY). Holiaci strojček disponuje piatich nezávislými plávajúcimi hlavami, Maximálne flegibilní viacsmernou plávajúce hlavou, holiacim senzorom a ďalšími luxusnými vymoženosťami. Strojček má zabudovaný LED indikátor stavu batérie a doby holenie, Takže budete mať vždy prehľad o tom, kedy je potrebné strojček nabiť.

Strojček obsahuje lineárny motor s 14 000 otáčkami za minútu a funguje len na bezsieťová prevádzku. Ďalšími vychytávkami sú napríklad zaoblená planžeta, výklopný zastrihávač alebo automatická čistiaca jednotka - to všetko sú detaily, ktoré maximálne zefektívni vaše holenie.

Pre vaše najväčšie pohodlie je strojček vybavený najostrejším Nanočepele s uhlom 30 °. Zároveň s ergonomickým Pro-Curve tvarom zaistí dokonale hladké oholenie na horšie prístupných miestach v oblasti krku. V neposlednom rade má strojček funkciu snímače hustoty fúzov - V závislosti na nej upravuje pohyby britu, čím je šetrný k vašej pokožke a menej jej tak podráždi.

Strojček je 100% vodotesný, Preto sa nemusíte báť, keď sa v kúpeľni namočí.

Neváhajte a kúpte si holiaci strojček Panasonic ES-LV95-S803 az holenie sa stane vzrušujúci zážitok, na ktorý sa budete vždy tešiť!

Parametre a špecifikácie:

Napájanie:
akumulátorové

Doba nabíjania:
60 min

Doba prevádzky:
45 min

Farba:
čierna

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
44,12 min Hotovo!
Doba nabíjania
0,98 h Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batériové Hotovo!
Doba chodu
44,12 min Hotovo!
Doba nabíjania
0,98 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ES-LV95-S803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-LV95-S803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LV95-S803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-LV95-S803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-LV95-S803.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií