PET alzaplus segmenty sda v2

Panasonic ES-WH90-P803

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-WH90-P803
IPL epilátor – dámsky, technológia IPL, 5 stupňov intenzity, vyžarovacia plocha 5.4cm2, bezšnúrová prevádzka, 600 výbojov na jedno nabitie, doba nabíjania 3 hodiny, tvárový nástavec
Kód:  PANEP004a Produktové číslo:  ES-WH90-P803 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-WH90-P803

Dámsky epilátor používa systém IPL pre odstránenie chĺpkov pre hladkú a žiarivú pokožku. Ponúka bezpečné a efektívne ošetrenie rúk, podpazušia, nôh, slabín a tváre. Pre jednoduché použitie má prístroj extra široké okienko pre záblesk, ktoré zvyšuje účinnosť. Vďaka ergonomickému vyhotoveniu pre lepšie uchopenie a ľahkému telu uľahčuje epilátor odstraňovanie chĺpkov aj v ťažko dostupných miestach. Batéria s dlhou výdržou vygeneruje okolo 600 zábleskov na jedno nabitie, takže prístroj môžete bez problémov a pohodlne použiť kdekoľvek doma, alebo na cestách. Výhodou tohto epilátora je možnosť nastavenia intenzity z piatich možností. 

Hlavné prednosti

  • Tvárový nástavec
  • Ergonomické vyhotovenie
  • Technológia IPL
  • 600 zábleskov
  • 5 nastavení intenzity
  • Dlhá výdrž batérie

Jednoduché použitie

Svetlo aplikujete jednoduchým stlačením hlavy proti pokožke. Zariadenie každé tri sekundy vygeneruje záblesk. Potom prístroj jednoducho posuniete po pokožke ďalej. Záblesky sa vygenerujú automaticky. Aby ste na vlasové folikuly aplikovali plnú dávku zábleskov IPL, je lepšie oblasť pred použitím oholiť. IPL bráni opakovanému rastu nechcených chĺpkov ožiarením vlasových folikulov. Ak budete produkt používať pravidelne, vaša pokožka bude hladšia a bez ochlpenia. Toto riešenie je oveľa jemnejšie a dlhšie trvajúce, ako bežné metódy depilácie.

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ES-WH90-P803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-WH90-P803.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií