AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Panasonic ES-WS24

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-WS24
3,8 4 hodnotení
Epilátor holiaca hlava a výkyvná hlavica, počet pinziet 24, počet rýchlostí 2, typ napájania sieť (230 V), počet nadstavcov 2, počet hlavíc 2, balenie obsahuje: hlavice a nadstavce, farba červená
Kód:  PANES224 Produktové číslo:  ES-WS24-P503 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-WS24

Prestavujeme vám epilátor značky Panasonic, ktorého špecialitou je kvalitná výbava v podobe širokého disku s 24 pinzetami. Ich starostlivosť vám zaistí nielen účinnú, ale hlavne šetrnú a bezbolestnú epiláciu. Epilátor ďalej ponúka dva prevádzkové režimy a v porovnaní s konkurenčnými modelmi oceníte aj jeho jednoduchú údržbu. Panasonic je aj holiaci strojček zároveň. Efektívne zachytí aj krátke a jemné chĺpky od korienkov a holiacej hlavice ich orezáva na povrchu kože. Epilácia týmto epilátorom prebieha úplne bezbolestne. Epilátor pracuje maximálne šetrne. Kožu pridrží, aby odstraňoval iba chĺpky a neťahal za ňu. Odstraňovanie chĺpkov navyše prebehne účinne, ale aj nanajvýš jemne a šetrne.

Kľúčové vlastnosti epilátora Panasonic ES-WS24 2 v 1

  • Epilátor Panasonic je určený na odstraňovanie chĺpkov nasucho
  • Hlavica sa perfektne prispôsobí krivkám vášho tela
  • Epilačný kotúč účinne odstráni aj najjemnejšie chĺpky
  • Má dve prevádzkové rýchlosti
  • Čistenie hlavice je veľmi jednoduché
  • Epilátor Panasonic je napájaný zo siete

V jednoduchosti je sila

Každý stisk hlavného spínača prepne režim, v akom práve epilátor beží. Panasonic ES-WS24 ponúka celkom dva režimy: normálny alebo mäkký. Jeho údržbu navyše uľahčuje fakt, že ho po skončení epilácie môžete ľahko vyčistiť kefkou aj bez nutnosti vody. Iste uvítate tiež možnosť výmeny hlavíc podľa potreby. Balenie obsahuje epilačné hlavice na nohy aj paže. Samozrejmosťou je LED indikácia prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
24 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ES-WS24 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-WS24. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-WS24. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-WS24. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-WS24.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií