AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic EW1611W503

Zobraziť katalóg
Panasonic EW1611W503
4,6 16 hodnotení
Elektrická ústna sprcha – 10 programov, 2 dýzy v balení, objem nádržky 600 ml, tlakový senzor, sieťové napájanie
Kód:  PANEW503 Produktové číslo:  EW1611W503 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic EW1611W503


Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1611 

Panasonic EW1611 dopomôže k dokonalej zubnej hygiene tým, že zbaví ústnu dutinu skrytých baktérií v parodontálnych vačkoch, a tým pomôže predchádzať vzniku paradentózy. Dokonale čistí medzizubné priestory a je vrelo odporúčaná pre ľudí so strojčekom alebo mostíkmi. Nádržka na vodu má bohatý, 600 ml objem. 




Ultrazvuková technológia a jej výhody

Ultrazvuková technológia zvyšuje rýchlosť toku vody a zároveň generuje drobné bublinky, ktoré pomáhajú odstrániť zvyšky jedla, baktérií a zároveň tiež dokáže stimulovať problémovú oblasť ďasien. Týmto je elektrická ústna sprcha Panasonic EW1611 veľmi nápomocná na dosiahnutie perfektnej ústnej hygieny.


Panasonic EW1611 odstraňuje zvyšky jedla

Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1611 disponuje čerpadlom, ktoré produkuje prúd vody pod silným tlakom. Takto dokáže odstrániť baktérie a zvyšky jedla z medzizubných priestorov, a tým dopomôcť k precíznej ústnej hygiene.


Ústna sprcha Panasonic EW1611 čistí parodontálne vačky 

Jemný, ale napriek tomu silný a efektívny prúd vody vás dokáže zbaviť skrytých baktérií v parodontálnych vačkoch, ktoré môžu zapríčiniť vznik paradentózy. 


Pohodlná striedavá stimulácia

Elektrická ústna sprcha mieša do prúdu vody aj drobné vzduchové bublinky, vďaka ktorým dochádza k pohodlnej stimulácii problémovej oblasti ďasien.



Magnetické držadlo

Elektrická ústna Panasonic EW1611 sprcha si hravo nájde miesto v kúpeľni, a to nielen vďaka jej účinnosti, ale svoju úlohu bude hrať aj skvostný dizajn. Ústnu sprchu môžete jednoducho uložiť do magnetického stojana s držiakom kábla. Spodná časť držadla sa v stojane ničoho nedotýka, a tak sa nemôže znečistiť. Nádržku na vodu je možné umývať aj umývačke riadu. 



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je skutečně pravda, že napájení je i akumulátorové? Lze tedy spršku použít bez připojení do zásuvky? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, v návodu není uvedeno nic o čištění vnitřku přístroje kromě nedoporučení přidávat do nádržky na vodu sůl, ústní vodu apod. Čím se tedy sprcha má čistit? Může se do přístroje nalít alkohol nebo ocet, aby se předešlo množení bakterií?

Dobry den, jsou tlacitka vodeodolna?

daji se koupit nahradní hlavice

Dobrý deň, Dá sa naplniť a používať s ústnou vodou? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Panasonic EW1611W503
Príslušenstvo pre Panasonic EW1611W503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic EW1611W503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic EW1611W503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic EW1611W503. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic EW1611W503.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií