MS hokej AD elektro

Panasonic HC-V130EP-K černá

Zobraziť katalóg
Panasonic HC-V130EP-K černá
4,0 1 hodnotení
Digitálna kamera AVCHD 1xMOS, 2.51 Mpx, Full HD, 38x opt zoom, 32.9 mm širokouhlý objektív Panasonic F1.8, 2.7 "displej, SD/SDHC/SDXC, stabilizácia
Kód:  OP260t2 Produktové číslo:  HC-V130EP-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-V130EP-K černá

Zaznamenajte si všetky vaše dôležité okamihy vo vysokom Full HD rozlíšenie s kompaktnou kamerou Panasonic HC-V130EP. Vaše zábery budú vyzerať ako od profesionála vďaka pokročilým funkciám ako stabilizácia obrazu a inteligentný režim iA, Ktorý automaticky zistí podmienky zábere a vyberie optimálnu konfiguráciu nastavení pre dosiahnutie záznamu maximálnej kvality.

Na dosiahnutie maximálnej kvality zábere prispieva tiež snímač s novou technológiou BSI, Ktorý dovoľuje zaznamenať zreteľný a jasný obraz aj v zhoršených svetelných podmienkach. Vďaka 75násobnému inteligentnému zoomu vám kamera dovolí detailne zaznamenať aj veľmi vzdialené objekty. Kreatívne režim ovládanie vám umožní na záznam použiť efektové filtre rovno vo videokamere. Statické snímky zaobstaráte tiež s vysokým rozlíšením až 8,9 megapixelu.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic HC-V130EP-K černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-V130EP-K černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V130EP-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V130EP-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic HC-V130EP-K černá.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií