AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic HC-V160EP-K čierna

Zobraziť katalóg
Panasonic HC-V160EP-K čierna
4,8 6 hodnotení
Digitálna kamera AVCHD 1xBSI MOS, 2.51 Mpx, Full HD, 38x opt. Zoom, 32.3 mm širokouhlý objektív Panasonic F1.8, 2.7" displej, SD / SDHC / SDXC, stabilizácia
Kód:  OP260t2b Produktové číslo:  HC-V160EP-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-V160EP-K čierna

Kúpte si zreteľné a ostré video, ktoré si môžete vychutnať vo Full HD rozlíšení. Táto kamera ponúka veľmi jednoduché ovládanie a perfektné spracovanie. Je veľmi kompaktná, ľahká a bude vám vždy po ruke, bez toho, aby zaberala veľa miesta. So širokouhlým objektívom zaznamenáte väčšiu časť pozadia, takže sa vám objekty vojdú do rámčeka, aj keď fotíte z malej vzdialenosti.

Univerzálne vo všetkých smeroch

Základ pre kvalitné snímky a záznamy tvoria špeciálny objektív Panasonic s 38x optickým zoomom. Vďaka BSI senzoru, ktorý zaznamenáva za jasného aj zlého osvetlenia vynikajúce snímky, sa stáva kamera garanciou tej najvyššej kvality. Navyše je vybavená stabilizáciou, ktorá zaistí jasný a nerozmazaný obraz. Výkonné režimy iA / iA + (intelligent Auto) vyhodnocujú okolité prostredie a podľa toho vykonajú ideálne nastavenie pre najlepšie nadobudnutie snímok. Funkcia Creative Control umožňuje nastaviť rôzne efekty filtra a tým natáčať zaujímavé videozáznamy zodpovedajúce konkrétnej situácii.

Kľúčové vlastnosti

  • 32,3mm širokouhlý objektív Panasonic
  • Funkcia iA / iA +
  • 38x optický a 77x inteligentný zoom
  • Stabilizácia obrazu

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má mikrofon ?

Má mikrofón

Diskusia a poradňa k Panasonic HC-V160EP-K čierna
Príslušenstvo pre Panasonic HC-V160EP-K čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-V160EP-K černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V160EP-K schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V160EP-K schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic HC-V160EP-K fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií