Panasonic HC-V270EP-R červená

Zobraziť katalóg
Panasonic HC-V270EP-R červená
5 1 hodnotení
Digitálna kamera AVCHD 1xBSI MOS, 2.51 Mpx, Full HD, 50x opt. Zoom, 90x inteligentný zoom, 28 mm širokouhlý objektív Panasonic F1.8, 2.7 "širokouhlý dotykový displej LCD, SD / SDHC / SDXC, Wi-Fi, NFC, stabilizácia obrazu
Kód:  OP260t2e Produktové číslo:  HC-V270EP-R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-V270EP-R červená

Už sa nemusíte báť o to, že by ste prišli o niektoré zo svojich jedinečných spomienok, pretože vďaka tejto výkonnej digitálnej kamere spoločnosti Panasonic pre vás bude hračkou zaznamenávať tie najvzácnejšie momenty vášho života vo Full HD rozlíšení. Kamera je vybavená 28mm širokouhlým objektívom z ktorého zábere vám nič podstatné neunikne. Jednoduché ovládanie urobí z natáčania spoločných chvíľ s rodinou is priateľmi príjemnú zábavu aj pre úplných začiatočníkov.

Kľúčové vlastnosti

  • 28mm širokouhlý objektív
  • vysoká svetelnosť objektívu - F1.8 (WIDE) / F4.2 (TELE)
  • BSI senzor
  • 50x optický zoom, 90x inteligentný zoom
  • päťosové stabilizácia obrazu HYBRYD OIS +
  • Wi-Fi a NFC pre rýchle zdieľanie a prepojenie s chytrým zariadením
  • funkcia iA / iA Plus pre dosiahnutie optimálnych výsledkov

Dajte priestor vašej kreativite

Širokouhlý objektív s 50x optickým zoomom vám umožní natáčanie širokouhlých záberov krajiniek, ale aj zaujímavých detailov z rôznych akcií. Vysokú kvalitu obrazu bez šumu aj za zhoršených svetelných podmienok zaisťuje prítomnosť vysoko svetelného objektívu v kombinácii s BSI senzorom. Nemusíte sa báť ani chvenie rúk pri natáčaní, pre podobné prípady sa totiž môžete spoľahnúť na päť špeciálnych HYBRYD OIS +, ktorý skvele poslúži k obstaranie ostrých nerozmazaných snímok. Funkcia Level Shot je schopná rozpoznať náklon vášho prístroja a zachytený obraz porovnať. Ak je však náklon vaším zámerom, môžete zvoliť jedno z možných nastavení tejto funkcie (vypnuté, normálne, silný).

Funkcia Creative Control otvorí dvere vašej tvorivosti, a umožní vám tak natáčať záznamy zodpovedajúce konkrétnej situácii. Funkcia iA (intelligent Auto) zaznamenáva podmienky vonkajšieho prostredia, čím zaisťuje optimálne výsledky vášho natáčania. Režim iA Plus navyše ponúka možnosť kompenzácie expozície a vyváženie bielej.

Bohaté možnosti konektivity

Kamera je vybavená Wi-Fi a NFC porty, ktoré sa postarajú o rýchle zdieľanie vašich zhotovených snímok alebo videa. Jedným stlačením tlačidla môžete pomocou funkcie Ustream poslať svoje výtvory na internet. Pripojením k šikovnému telefónu navyše získate celú radu ďalších možností, ako napr. Bezdrôtové kopírovanie do PC, bezdrôtové prehrávanie videí vo vašej televízii, sledovanie domácnosti v čase vašej neprítomnosti alebo využitie smartfónu čoby diaľkové ovládanie kamery. Rodičia už sa nemusia obávať nechať svoje ratolesti osamote v postieľke, pretože funkcia Detská opatrovateľka zaregistruje pomocou hlasového senzora prebudené dieťa a vyšle signál šikovnému prístroju, ktorý rodičia upozorní na prípadné strádanie ich potomka.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic HC-V270EP-R červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic HC-V270EP-R červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V270EP R-Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic HC-V270EP R-Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic HC-V270EP-R piros.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií