AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

Panasonic KX-TU400EXRM

Zobraziť katalóg
Panasonic KX-TU400EXRM
4,0 2 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  TL906ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic KX-TU400EXRM

Mobilný telefón Panasonic KX-TU400EXRM Zadná strana

Telefón už na prvý pohľad hovorí, že ide o tradičný a stále obľúbený tlačidlový telefón. Bude vaším verným spoločníkom v prípade, že hľadáte model jednoduchý na obsluhu, s dobrou výdržou a využijete len niektoré základné funkcie. Umožní telefonovanie, SMS-ky a bežné funkcie na organizáciu dňa. Automatickou súčasťou softvéru je Bluetooth spojenie s inými zariadeniami. Nielen pre staršiu generáciu bude v telefóne upokojujúcou poistkou praktické SOS tlačidlo na privolanie pomoci. Pokiaľ nebudete spokojní s výdržou batérie, možno ju vymeniť.

Kľúčové znaky telefónu Panasonic KX-TU400EXRM

  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 0,8 Mpx
  • Praktické SOS tlačidlo pre núdzové prípady
  • Mobil Panasonic má slot pre SIM kartu typu Normálna SIM
Mobilný telefón Panasonic KX-TU400EXRM Bočný pohľad
Mobilný telefón Panasonic KX-TU400EXRM Lifestyle

Displej a fotovýbava mobilu Panasonic KX-TU400EXRM

Veľmi kompaktný displej mobilného telefónu bude mať nízke, ale veľmi prehľadné rozlíšenie. Je založený na technológii TFT. Výbavu pre momentky tvorí v mobile Panasonic KX-TU400EXRM fotoaparát s rozlíšením 0,8 Mpx. Poslúži na vytváranie základných, nenáročných fotografií. Samozrejmosťou je praktická prisvetľovacia dióda.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic KX-TU400EXRM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic KX-TU400EXRM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic KX-TU400EXRM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic KX-TU400EXRM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic KX-TU400EXRM.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií