AP+ nový vizuál Samsung cashback

Panasonic LUMIX DC-S1

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DC-S1
Digitálny fotoaparát , bez hľadáčika
Kód:  ON082b12NP Produktové číslo:  Nadpoložka Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DC-S1

Foťte kvalitné fotografie vďaka digitálnej bezzrkadlovke Panasonic LUMIX DC-S1. V jej konštrukcii narazíte na CMOS snímač s veľkosťou Full Frame. Vďaka tomu sa môžete tešiť na profesionálne fotografie a videá v rozlíšení 6K. Rozlíšenie snímača dosahuje 24,2 Mpx s pomerom strán 16:9. Jednoduché prepínanie funkcií a úpravy v nastavení zrealizujete pomocou ovládacích prvkov na 3,2" dotykovom vyklápacom displeji. Elegantne tak môžete nielen vlogovať, ale tiež napr. robiť selfie. Jednoduchým pohybom preklopíte obrazovku a nastavíte ju podľa potreby. Disponuje aj technológiou Live view, uvidíte teda fotografovaný objekt na displeji. Všetky dáta z fotoaparátu sa uložia na pamäťovú kartu typu SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B a XQD. O všetku energiu foťáku sa stará akumulátor s kapacitou 3050 mAh. Výrobca uvádza, že na jedno nabitie zvládnete až 380 fotografií.

Podstatné parametre digitálnej bezzrkadlovky Panasonic LUMIX DC-S1

  • Digitálny fotoaparát Panasonic tvorí snímač CMOS
  • Kontrolu fotografovanej scény vám ponúkne elektronický hľadáčik
  • Fotoaparát Panasonic dosiahol rozlíšenie 24,2 Mpx
  • Dotykový výklopný displej s uhlopriečkou 3,2"
  • Od teraz budete môcť natáčať videozáznamy s 6K rozlíšením
  • Náročnejších fotografov určite poteší odolnejšie telo
  • Na jedno nabitie akumulátora nafotíte až 380 snímok

Vonkajší pohľad na digitálnu bezzrkadlovku Panasonic

Vďaka svojim malým rozmerom, ktoré sú 14,89 × 11 × 9,67 cm, sa fotoaparát hodí vášnivým cestovateľom. Kamkoľvek ho tak ľahko schováte, navyše nie je ťažký – váži len 899 g. Vyznačuje sa pevným vyhotovením, preto sa nemusíte báť ju používať aj v prírode alebo na cestách. Na prednej strane nájdete bajonet s elektronickými kontaktmi na namontovanie objektívov. Okrem ovládacích prvkov sa na tele fotoaparátu stretnete s displejom a elektronickým hľadáčikom. Potešia vás tiež špeciálne sánky na pripevnenie externých zariadení. V balení sa navyše nachádza objektív.

Rozhrania a formáty bezzrkadlovky Panasonic

Na záznam videí využíva zrkadlovka video kodek H,265/MPEG-H HEVC a AVCHD, ten spôsobí zmenšenie objemu videa bez markantnej straty kvality. Výhodou je tiež bezdrôtová komunikácia cez Bluetooth a WiFi. Vďaka klasickému káblu typu USB možno zabezpečiť komunikáciu bezzrkadlovky s počítačom. Na nahrávanie kvalitnejšieho zvuku je k dispozícii konektor pre externý mikrofón. Čo sa týka grafických výstupov, je tento model vybavený konektormi HDMI.

Čo ďalšie vám ponúkne fotoaparát Panasonic LUMIX DC-S1?

Najvyššie ISO fotoaparátu Panasonic je 51200. Fotoaparát ponúka aj sekvenčné snímanie s rýchlosťou 9 fotiek/s. Na prispôsobenie sa odlišným kompozíciám môžete manipulovať s časom uzávierky od 1/8000 do 30 s.

Fotky ostré ako britva s objektívom fotoaparátu Panasonic

K tomuto kompaktnému fotoaparátu dostanete tiež objektív. Ten zaistí svojím rozptylom ohniskových vzdialeností približovanie a odďaľovanie. Zoom objektívu sa pýši rozsahom 20 (35mm ekv.: 24 ) až 60 mm (35mm ekv.: 60 mm), bude sa preto skvele hodiť, ak sa vydáte fotiť napríklad reportáž, krajinu, architektúru alebo portrét. Čokoľvek si tak môžete s použitím optického zoomu priblížiť až . Fotoaparát je navrhnutý so svetelnosťou v rozpätí f/22 až f/4 v nadväznosti na konkrétne ohnisko. Maximálne clonové číslo je 22. Bezproblémové zaostrenie na objekty so vzdialenosťou aspoň 15 cm.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DC-S1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Lumix DC-S1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DC-S1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DC-S1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DC-S1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií