Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Panasonic LUMIX DMC-FT5

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-FT5
4,4 29 hodnotení
Digitálny fotoaparát – vodotesný, nárazuvzdorný, mrazuvzdorný, MOS 16.1Mpx, 4.6× zoom (28–128mm F3.3-5.9) LEICA, 3.0" LCD displej, Li-Ion, HDR, Full HD video, SD/SDHC/SDXC, WiFi, stabilizátor
Kód:  ON041hnp Stránky výrobcu

Panasonic LUMIX DMC-FT5

Tento fotoaparát je určený pre všetkých tých, ktorí naozaj prežívajú svoj život. Prístroj sa nenechá zaskočiť žiadnym prostredím a bude plne k dispozícii v mokre, horúčave aj mraze.

Okrem perfektnej optiky ponúka aj celý rad ďalších funkcií, vďaka ktorým si ho okamžite zamilujete.

GPS a GLONASS


Veľkou výhodou tohto digitálneho fotoaparátu je podpora GPS a systému GLONASS. Vďaka tomu budete vždy vedieť, kde ste danú fotografiu nasnímali. Triedenie podľa miesta obstarania prebieha automaticky a je nesmierne praktické. Vo výbave fotoaparátu však nechýba ani kompas, výškomer či barometer. Ideálne pre všetkých zapálených cestovateľov.

Skvelý displej pre dokonalý prehľad


Vďaka 3" LCD displeju budete mať vždy jasno čo snímate, ktoré nastavenia sú aktívne a ako bude vyzerať výsledok vášho fotografického snaženia. Displej je veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku.

Manuálne expozície pre profesionálov


Vďaka možnosti manuálneho nastavenia expozície je fotoaparát pripravený aj na zložitejšie podmienky, kedy nemusí automatika spoľahlivo fungovať. Nastavte si clonu, citlivosť aj rýchlosť uzávierky presne podľa aktuálnej fotografickej situácie, v ktorej sa práve nachádzate.

Pozrite sa na to... panoramaticky!


Dnes tak obľúbené panoramatické zábery dávajú možnosť podeliť sa s priateľmi a rodinou o naozaj komplexný zážitok a spomienku napríklad na dovolenku.

Time Lapse nechajte bežať čas


Ponechajte digitálny fotoaparát v statickej polohe a využite režim Time Lapse pre záznam naozaj magických javov, ako je napríklad rozkvet kvetiny či pohyb mrakov po nebi. Nastavte požadovanú dĺžku s frekvenciou zberu snímok a fotoaparát si poradí so všetkým ostatným.

POWER OIS o krok napred


Pod krycím názvom POWER OIS sa skrýva celý rad kombinovaných technológií, ktoré zaistia inteligentné riadenie ISO, kompenzáciu rozmazaného pohybu, rozpoznanie tváre, detekciu tváre, inteligentnú voľbu scény a celý rad ďalších funkcií, vylepšujúcich vašu fotografiu.

Video 1 080p a stereo mikrofóny


Skvelé video v rozlíšení Full HD ozvučené kvalitným stereo zvukom je dokonalý nosič pre každý zážitok vášho dňa. Vychutnajte si ostré a nádherne farebné video každý deň.

WiFi v spojení so svetom


Pomocou dnes toľko rozšíreného WiFi môžete svoje snímky okamžite a veľmi jednoducho zdieľať s priateľmi. Rovnako sa vám otvára možnosť fotografovať na diaľku, odoslať snímky na sociálnu sieť alebo využívať funkciu Instant Transfer pre prenos do iného zariadenia napríklad mobilného telefónu. Ďalšou skvelou možnosťou je prehrávať snímky bezdrôtovo na HD televízoroch VIERA podporujúcich štandard DLNA.

Intelligent Auto


Nechajte si poradiť! Inteligentný režim iA na základe vyhodnotenia mnohých faktorov nastaví najvhodnejší režim a výsledná fotografia bude skrátka perfektná.

Creative Control nová úroveň kreativity


Popustite uzdu svojej fantázii a spoločne s neprebernými možnosťami kreatívnych režimov fotoaparátu Panasonic LUMIX DMC-FT5EP povzneste vaše fotografie a videá na novú úroveň. Využívajte rozličné umelecké filtre či populárny Creative Retouch efekt. Sledujte vplyv jednotlivých efektov na konkrétne snímky a vyberte vždy ten najlepší.

Torch light viac svetla vo vašom živote


Využite funkciu Torch Light kedykoľvek, kedy budete potrebovať viac svetla  intenzívneho svetla.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Odolný digitálny fotoaparát

Obrazový snímač:
Typ snímača: MOS
Veľkosť snímača: 1/2,33"
Efektívny počet pixelov: 16,1 Mpx
Celkový počet pixelov: 17,5 Mpx

Objektív:
Typ: LEICA DC VARIO-ELMAR/10 prvkov v 8 skupinách/(5 asférických šošoviek/6 asférických plôch/1 ED šošovka)/protizahmlievacia sklo
Optický zoom: 4,6×
Ohnisková vzdialenosť: f = 4,9 22,8 mm (kinofilmový ekvivalent 28  128 mm)/(33 140 mm ekvivalent kinofilmu 35 mm ekvivalent pre nahrávanie videa)
Svetelnosť objektívu: F = 3,3~5,9
Optický stabilizátor obrazu

Zaostrovanie:
Zaostrovací rozsah: Normálny: Wide 30 cm nekonečno/Tele 30 cm nekonečno/Makro/Inteligentný AUTO/video: W 5 cm nekonečno/Tele 30 cm nekonečno
AF Assist Lamp: Áno + LED osvetlenie pre video
Zaostrenie: Normál, AF Makro, Makro Zoom/Quick AF (Zap./Vyp., Zap. V režime inteligentné Auto), Kontinuálne AF (len video)/AF Tracking
AF Meranie: Face/AF Tracking/23 oblastí/1 oblasť/Spot

Citlivosť ISO:
Auto/i.ISO/100/200/400/800/1600/3200/Mód vysokej citlivosti (ISO 1 600 6 400)

Uzávierka:
Pribl. 4 1/1 300 s/15 s/30 s v Sarre Sky režime

Displej:
Veľkosť: 3"
Rozlíšenie: 460 000 bodov

Blesk:
Auto, Auto/Redukcia červených očí, Nútene zapnuté, Synchronizácia/Redukcia červených očí, Nútene vypnuté/0,3 5,6 m (Wide/ISO Auto), 0,3 3,1 m (Tele/ISO Auto)

Ďalšie:
Vodotesný do 13 m
Nárazuvzdorný do 2 m
Mrazuvzdorný do -10 °C
Prachotesný
Barometer
Výškomer
Kompas
GPS/GLONASSS
České menu
DPOF
Histogram
Automatické retušovanie
Panoráma
Kalendár
Nastavenie obľúbených
Volič pre priamu tlač
Zmena rozmerov
Strih animácie
Strih videa
Mono mikrofón

Video:
Maximálne rozlíšenie: až 1 920 × 1 080
Maximálna doba záznamu: 80 minút
Zoom pri filmovaní

Záznam:
Pamäťové karty: SD, SDHC, SDXC
Interná pamäť: 10 MB
Fotografické formáty: JPEG (3D snímky: MPO)
Video formáty: MP4, AVCHD

Rozhranie:
Micro HDMI
AV výstup (PAL/NTSC)
USB 2.0 Hi-Speed
WiFI 802.11b/g/n (WPS)
NFC

Napájanie:
Li-Ion batéria (1 250 mAh)
Až 370 snímok

Softvér:
PHOTOfunSTUDIO 9.1
Adobe Reader

Rozmery:
109 × 67,4 × 28,9 mm

Hmotnosť:
Bez batérie a karty: cca 188 g
S batériu a kartou: cca 214 g

Príslušenstvo:
Batéria, nabíjačka, AC kábel, USB kábel, remienok na ruku, CD-ROM

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-FT5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-FT5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FT5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-FT5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-FT5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií