MS hokej AP+ plus nový vizuál

Panasonic LUMIX DMC-LX100

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-LX100
4,9 13 hodnotení
Digitálny fotoaparát – MOS 12.8 Mpx, 3.1× optický zoom (F1.7–F2.8), objektív LEICA DC VARIO-SUMMILUX, 3" LCD, 4K video, WiFi, NFC, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, micro HDMI, USB , optický stabilizátor
Kód:  ON039np Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DMC-LX100


vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-LX100 čierny

Dokonalý od základu

Kombináciou rozmerného čipu, rýchlo svetelného objektívu a manuálneho ovládania vám dáva LX-100 priestor pre kreatívne vyjadrenie vašich fantázií na úrovni zrkadlovky. V spojení s objektívom so špičkovou svetelnosťou máte nástroj pre dychberúce kvalitu fotenia aj pri nízkom osvetlení.



Snímanie videa

Ak potrebujete zachytiť naozaj dynamické deje, prístroj dokáže s elektronickou uzávierkou zachytiť neskutočných 40 snímok za sekundu s jedným zaostrením. Nechýba ani nahrávanie videa. Následne z vytvoreného videa ľahko urobíte snímku presne vo chvíli, ktorá bola najlepšia.

vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-LX100 čierny


vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-LX100 čierny

Plne vo vašich rukách

Pokročilých používateľov zaujme ručnými ovládačmi v duchu klasického, rokmi overeného rozloženia. Na hornej strane má krúžok rýchlosti uzávierky, krúžok kompenzácie expozície a objektívu nechýba krúžok clony a ručného ostrenia, aby ste svojim fotografiám mohli dodať správnu hĺbku.



Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-LX100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-LX100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-LX100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-LX100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-LX100.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií