AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic LUMIX DMC-TZ57

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DMC-TZ57
4,5 33 hodnotení
Digitálny fotoaparát – MOS 16MPx, 20× zoom (24–480mm f/3.3–6.4), výklopný 3" LCD displej, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HDR, Full HD video, stabilizátor, WiFi
Kód:  ON027mnp Stránky výrobcu
Panasonic LUMIX DMC-TZ57 Predaj skončil

Panasonic LUMIX DMC-TZ57

vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-TZ57
 

Uvoľnite si ruky pri fotení selfies

Akonáhle vyklopíte monitor o 180° smerom nahor, nastáva čas na selfie. Potom môžete zaujať ľubovoľnú pozíciu a fotenie selfie začať žmurknutím. Atraktívnejšiu a osobitejšiu selfie získate pri nastavení režimu Jemná pleť, Zoštíhlenie a Rozostrenie.

20× optický zoom v tele, ktoré sa zmestí do vrecka

Objektív s výkonným 20× optickým zoomom v tenkom tele vám priblíži objekty na dosah, takže budete môcť bez obmedzení zachytiť rozhodujúce momenty pri športových zápasoch alebo prirodzený výraz ľudí a zvierat. Optický stabilizátor obrazu POWER O.I.S. prináša mimoriadne presnú korekciu na minimalizáciu rozmazania dokonca aj pri použití výkonného zoomu.

vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-TZ57
 
vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-TZ57
 

Nespútaná kreativita s WiFi

Fotoaparát môžete pripojiť k smartfónu alebo tabletu tak, že na displeji fotoaparátu zobrazíte QR kód. S aplikáciou Panasonic Image App môžete použiť smartfón alebo tablet ako ovládač na priblíženie, zaostrenie a fotenie na diaľku. Pomocou aplikácie Panasonic Image App môžete svoje snímky okamžite odosielať a zdieľať na sociálnych sieťach.

Nádherné prehrávanie fotografií na displeji LCD s približne 1 040k bodov

Veľký 3-palcový displej s približne 1 040k bodov zaisťuje vysokú viditeľnosť za akéhokoľvek osvetlenia. Táto vlastnosť sa osvedčí pri fotení aj prehrávaní snímok. A zábavu pri prezeraní snímok si môžete užiť aj s rodinou a priateľmi.

vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-TZ57
 
vypnuté
 Panasonic LUMIX DMC-TZ57
 

16-megapixelový snímač MOS s vysokou citlivosťou

Vo fotoaparáte je integrovaný 16 Mpx snímač MOS, ktorý zlepšuje vysokorýchlostný výstup signálu a záznam obrazu s vysokou citlivosťou, takže môžete využiť mnoho pokročilých funkcií. Snímač MOS s vynikajúcim odstupom signálu od šumu a systém potlačenia šumu v obrazovom procesore zaisťuje výnimočnú jasnosť fotografií aj videí zachytených pri akejkoľvek citlivosti, od nízkej až po vysokú.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DMC-TZ57 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic LUMIX DMC-TZ57. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-TZ57. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DMC-TZ57. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DMC-TZ57.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií