Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

PANASONIC NN-CS894SEPG

Zobraziť katalóg
PANASONIC NN-CS894SEPG
4,0 2 hodnotení
Mikrovlnná rúra voľne stojacia, objem 32 l, výkon mikrovlnného ohrevu 1000 W, výkon horúceho vzduchu 1450 W, výkon grilu 1300 W, horúci vzduch, rozmrazovanie, gril, varenie v pare, detská poistka a automatické programy, plech, farba strieborná
Kód:  PANMW008 Produktové číslo:  NN-CS894SEPG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PANASONIC NN-CS894SEPG

Inteligentné, čerstvé a zdravé varenie

Kombinovaná parná rúra Panasonic NN-CS894S je vybavená inovatívnou technológiou Panasonic Inverter, ktorá udržiava optimálnu úroveň výkonu, aby pokrmy boli uvarené nielen veľmi rýchlo, ale aj rovnomerne. Veľký vnútorný priestor rúry umožňuje dvojúrovňové konvenčné varenie, ktoré je možné kombinovať s grilom a mikrovlnným ohrevom, vďaka čomu sa výrazne skráti čas prípravy pokrmov.


Kľúčové vlastnosti kombinovanej rúry Panasonic NN-CS894S

  • Kapacita 32 litrov
  • Výkon 1 450 W
  • Technológia Panasonic Microwave Inverter
  • Gril, Turbo para, Turbo varenie
  • 21 automatických programov
  • Inovatívna plochá varná doska
  • Dvojúrovňové konvenčné varenie
  • Funkcia Turbo rozmrazovanie
  • Detský zámok
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • Digitálny LCD displej

Súbežné kombinované varenie

Rúra umožňuje kombinovať funkciu mikrovlnky s konvenčným ohrevom a grilom, vďaka čomu sú pokrmy uvarené oveľa rýchlejšie a navyše získajú dokonale zlatistú farbu a chrumkavý povrch. Kombinovaným ohrevom skrátite čas prípravy v porovnaní s klasickým konvenčným varením až o 60 %, takže ušetríte nielen čas, ale aj spotrebu energie.

Dvojúrovňové konvenčné varenie

Konvenčné ohrev umožňuje pripravovať jeden pokrm súčasne na dvoch úrovniach. Integrovaný ventilátor sa počas prípravy jedla postará o rovnomernú distribúciu horúceho vzduchu, vďaka čomu je dosiahnuté rýchlejšie a rovnomernejšie prepečenie pokrmu a jeho dokonalá chuť.


Dotykové ovládanie

Inteligentné dotykové ovládanie

Pre maximálne pohodlné nastavenie programov a jednotlivých funkcií je kombinovaná rúra Panasonic NN-CS894S vybavená intuitívnym dotykovým ovládaním a prehľadným LCD displejom. Dotykový posuvník umožní pomocou jednoduchých gest rýchlo prechádzať ponuku funkcií alebo zadávať presné hodnoty na dokonalú prípravu pokrmu.

Plochá varná doska

Viac priestoru na varenie

Na pohodlnejšie varenie je vnútro rúry osadené inovatívnou varnou doskou s plochým dizajnom, ktorá nahrádza klasický otočný tanier. Varná plocha je oproti konvenčným modelom až o 45 % väčšia, vďaka čomu môžete používať taniere rôznych tvarov a veľkostí.

Robustné sklenené dvierka

Dvierka s možnosťou úplného otvorenia

Aby bolo docielené väčšieho vnútorného priestoru, bol ovládací panel umiestnený priamo na sklenené dvierka rúry. Robustné kovové držadlo umožní stabilný úchop s vysokou pevnosťou. Vďaka samočistiacim katalytickým doskám, fluórovej povrchovej úprave a keramickej základni je zaistené jednoduché čistenie spotrebiča.

Invertorová technológia

S technológiou Panasonic Microwave Inverter s funkciou grilu pripravíte dokonca aj dokonale ugrilované a prepečené steaky. Oproti klasickým mikrovlnným rúram, ktoré opakovane zapínajú a vypínajú maximálny výkon, Panasonic NN-CS894S udržuje výkon na optimálnej úrovni aj pri príprave tých najnáročnejších pokrmov.

Ohrieva aj rozmrazuje

Ohrieva aj rozmrazuje

Rozpúšťanie čokolády, príprava pokrmov pre deti či rozmrazovanie potravín nikdy nebolo jednoduchšie. Technológia Panasonic Microwave Inverter sa vždy postará o rovnomerný ohrev v celom objeme pokrmu, takže už nebudete musieť jedlo dodatočne prihrievať.

Úspora času a energie

Úspora času a energie

Funkcia inverteru umožňuje využívať niekoľko funkcií naraz, vďaka čomu sa skráti nielen čas prípravy jedla, ale tiež klesne spotreba energie až o 19 %. Môžete napr. kombinovať funkciu mikrovlnnej rúry s konvekciou či grilom, alebo využiť všetky tieto funkcie naraz.


Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
32 l Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!
Vonkajšia výška
49,4 cm Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
32 l Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
49,4 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
39 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
43,8 cm Hotovo!
Vnútorná výška
41 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
25 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
32 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Manuálne, Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Horúci vzduch, Rozmrazovanie, Gril, Varenie v pare, Detská poistka, Automatické programy, S keramickým dnom Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Výkon mikrovlnného ohrevu
1 000 W Hotovo!
Výkon grilu
1 300 W Hotovo!
Výkon horúceho vzduchu
1 450 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Plech Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Mám trochu zvláštní dotaz. Protože chci troubu postavit na protilinku, potřebuji znát rozměr hloubky, ale od zadní hrany trouby po přední hranu nožiček. Nebo vidím, že nožičky jsou s přední hranou trouby, kolik je tedy tloušťka dveří.....děkuji

Je u tohoto výrobku manuál v českém jazyce?

Dobrý den, mám ještě jeden dotaz, je v této troubě zásobník na vodu na páru? Nebo jak tam ta pára vzniká? U všech parních trub je zásobník na vodu, zde jsem se nedočetla. Nevím právě zda nekoupit raději klasickou parní troubu nebo tuto kombinaci. Děkuji.

Dobrý den, prosím Vás dá se do této trouby použít klasické nádobí na vaření a pečení nebo musí být speciální? Děkuji

Dobrý den, ráda bych si ověřila rozměry. Opravdu je výška tohoto spotřebiče 49,4 cm? I na stránkách výrobce je to poněkud zavádějící. Děkuji za pomoc

Dobrý den, má trouba české menu ovládání? Je dodaná kniha receptů Panasonic v češtině ?

Diskusia a poradňa k PANASONIC NN-CS894SEPG
Príslušenstvo pre PANASONIC NN-CS894SEPG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PANASONIC NN-CS894SEPG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PANASONIC NN-CS894SEPG.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií