Rapture Aplikace

Panasonic PT-TW351R

Zobraziť katalóg
Panasonic PT-TW351R
Projektor – LCD, nat. 1280×800, 3300lm, 16000:1, HDMI, D-Sub, LAN, USB A, USB B, mini USB, SERIAL IN, repro 10W, životnosť až 10.000 hodín v režime ECO, 36 mesiacov záruka
Kód:  WX132e8 Produktové číslo:  PT-TW351R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic PT-TW351R

Projektory Panasonic série T sú zamerané na ich výkon v prednáškových sálach a kanceláriách, kde je dôležitá viditeľnosť počas denného svetla. Vaša textová prezentácia bude dokonale čitateľná a obrázky budú jasne vykreslené za akýchkoľvek svetelných podmienok. Dokonca aj za denného svetla očakávajte živé farby a prirodzené odtiene aj tmavých farieb, aby ste mali plnú pozornosť divákov. Efekt prezentáciu môžete zlepšiť pridaním reprodukcie zvuku prostredníctvom integrovaného 10W reproduktora.

Kľúčové funkcie PT-TW351R

  • Nízky prevádzkový hluk 28 dB v režime Eco
  • Daylight View Lite – projekcia za denného svetla
  • Okamžité prehrávanie súborov JPEG a PNG bez pripojenia k počítaču
  • Kompatibilné s interaktívnymi perami (v balení nájdete dve perá)
  • Automatická kalibrácia
  • Rýchla odpoveď
  • Žiarovka trvá až 10 000 hodín
  • Kompatibilné s počítačmi, kamerami, TV tunermi a hernými konzolami

Tichý projektor, s ktorým môžete prezentovať pri dennom svetle

Panasonic PT-TW351R ponúka funkciu Daylight View Lite, ktorá vám umožní premietať aj za denného svetla. V režime Eko sa projektor pohybuje na úrovni 28 dB, čím vytvára príjemné prostredie pre všetky druhy prezentácií. Okrem toho súbory JPEG a PNG je možné prehrávať okamžite z pamäte USB bez pripojenia k počítaču a kalibrácia projektora je rovnako jednoduchá. Toto sa automaticky vykoná.

Zdrojovým zariadením môže byť tiež kamera alebo herná konzola

Aj keď je to výkonné zariadenie, má dlhú životnosť, a to najmä vďaka ekonomickému režimu Eco . Ak netrváte na vysokej svietivosti lampy, Panasonic PT-TW351R vám ušetrí veľa peňazí za prevádzku. Môžete napríklad prehrávať pripravený obsah z pamäťového zariadenia USB. S výnimkou samostatného používania môže byť k projektoru pripojený VGA, kompozitný vstup alebo digitálny HDMI. Pripojenie projektora k iným zdrojovým zariadeniam vrátane konzol, fotoaparátov, prehrávačov, počítačov alebo TV tunerov.

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Životnosť
5000 / 6000 / 10000 h Hotovo!
Výkon lampy
230 W Hotovo!
Hlučnosť
37 dB Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1280 × 800 Hotovo!
Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky HD projektory
» Všetky kancelárske HD projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic PT-TW351R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic PT-TW351R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW351R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic PT-TW351R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic PT-TW351R.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií