Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Panasonic RP-BTS10E modrá

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-BTS10E modrá
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, športové, do uší, Bluetooth 4.1, impedancia 23ohm, meniče 14.3mm, výdrž 4 hodiny, vodoodolné
Kód:  GZ820d2c1 Produktové číslo:  RP-BTS10E-A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-BTS10E modrá

Kúpte si bezdrôtové slúchadlá RP-BTS10E od spoločnosti Panasonic, ktoré podporia váš výkon za akéhokoľvek počasia. Spĺňajú štandard IPX2, takže sa nemusíte obávať o ich kondíciu, hoci sa ocitnete v poriadnom lejaku. Hlavným benefitom tohto modelu je ale pružná a ohybná konštrukcia, vďaka ktorej prispôsobíte upevnenie presne svojim ušiam, aby vám slúchadlá nevypadli ani pri dynamickom pohybe. Výrobca myslel aj na estetický vzhľad a tento model je tak vyrobený v naozaj vydarenom modrom vyhotovení. Integrovaná batéria im vystačí až na výborné 4 hodiny a 20 minút, a ak ich náhodou zabudnete nabiť, za deväťdesiat minút sú plne nabité.

Kľúčové vlastnosti modrých bezdrôtových slúchadiel RP-BTS10E

  • Športové bezdrôtové slúchadlá od známej a rokmi preverenej spoločnosti Panasonic
  • Moderná technológia Bluetooth 4.1
  • Robustné, vodoodolné vyhotovenie podľa štandardu IPX2
  • Elegantný dizajn a moderné modré vyhotovenie
  • Výkonné basy a hlboký aj čistý zvuk (14,3 mm meniče)
  • Športová konštrukcia uchytenia perfektne drží na mieste
  • Mikrofón a ovládanie hovorov pre pohodlné telefonovanie
  • Plné nabitie batérie za 90 minút
  • Až 4 hodiny a 20 minút prehrávania

Dokonalý športový doplnok od Panasonic

Zvuková kvalita z 14,3 mm meničov je jednoducho fantastická a okamžite vás vtiahne svojou dynamikou. S integrovaným mikrofónom a ovládaním na kábli si navyše môžete dopriať aj telefónne hovory, čím je výbava úplne kompletná. Tento farebný variant vás zaručene osloví a dodá športovým aktivitám patričný štýl. O bezdrôtový prenos sa potom stará moderná technológia Bluetooth 4.1.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic RP-BTS10E modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-BTS10E modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-BTS10E Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-BTS10E Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-BTS10E kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií